1. Home
  2. ...
  3. News & features
  4. Lätta is terug!

Lätta is terug!

Lätta is terug in Nederland. Het vertrouwde kuipje met het kleurrijke logo kreeg een unieke en eigentijdse inhoud: luchtig opgeklopte halvarine.

Bagel, bolletje, baguette Parisienne

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Onze ontbijt- en lunchcultuur is sinds de introductie van Lätta, 25 jaar geleden, behoorlijk veranderd. Aten we vroeger een eenvoudige bruine boterham met boter en kaas, inmiddels is de keuze in brood-, margarine- en belegsoorten onovertroffen. Bagels met zalm, brioche met de lekkerste jams, desembrood met verse roomkaas; we eten meer luxebroodjes dan ooit! En het eten van brood blijft niet langer beperkt tot lunch en ontbijt, we eten het ook steeds vaker tussendoor, lekker bij een borrel of diner.

Nieuw halvarineproduct

Bij deze nieuwe broodcultuur past ook een heel nieuw product, vindt Lätta. Iets écht lekkers, dat veel luchtiger is dan de bestaande halvarines. Het bekende margarinemerk is daarom terug in het koelvak van de supermarkt met Lätta Lekker Luchtig: heerlijk onder je broodbeleg, maar ook gewoon zo op een broodje, bagel of cracker. Een opgeklopte halvarine die licht zout smaakt en zó luchtig is dat je hem, als je wilt, zo met je broodje uit de kuip kunt scoopen.

Smeren of scoopen?

Sméér jij de nieuwe Lätta straks op je brood, of ben je klaar voor iets nieuws en ‘scoop’ jij Lätta met je broodje of bagel zo uit de kuip? Ontdek het op Facebook!

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE