1. Home
  2. ...
  3. News & features
  4. Neutral Face Care

Neutral Face Care

Neutral Face Care is een complete gezichtsverzorgingslijn zonder parfum, kleurstoffen, parabenen en andere onnodige ingrediënten. Alles wat je gezicht nodig heeft. En verder niets.

Complete en hygiënische gezichtsverzorging

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Face Care van Neutral is ideaal voor elke vrouw die haar gezicht goed en veilig wil verzorgen. De lijn omvat producten om het gezicht te reinigen (make-up remover wipes en face wash) en te verzorgen (skin tonic en face cream). Alle producten van Neutral Face Care zijn dermatologisch getest en hypoallergeen. Bovendien zijn de producten zo vormgegeven dat ze niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook hygiënisch omdat je handen niet in aanraking komen met het product. Met Neutral Face Care kun je je gezicht optimaal verzorgen, ook wanneer je een gevoelige huid hebt of last hebt van eczeem.

Het gezicht: de meest kwetsbare huid

Uit onderzoek* is gebleken dat vrouwen hun gezicht iedere dag blootstellen aan meer dan acht verschillende verzorgingsproducten met parfum. Producten met parfum vergroten het risico op een parfumallergie en op een rode, geïrriteerde huid. In het gezicht is de huid dun, waardoor deze extra kwetsbaar is voor een allergie of irritatie. De huid krijgt bovendien dagelijks te maken met verschillende invloeden van buitenaf.

Door producten te gebruiken zonder parfum en andere onnodige toevoegingen wordt de huid minder belast en is er minder kans op huidirritatie. In dat kader heeft Neutral Face Care geïntroduceerd: een complete gezichtsverzorgingslijn met 0% parfum, kleurstoffen, parabenen en andere onnodige ingrediënten. Alles wat je gezicht nodig heeft en verder niets.

Milde gezichtsverzorging in vier stappen

  1. Verwijder make-up met de Neutral Make-up Remover Wipes. Deze gezichtsdoekjes zorgen voor een milde reiniging van huid en ogen. De doekjes bevatten hydraterende bestanddelen die make-up en waterproof mascara verwijderen. De huid wordt schoon, zacht en fris. Door de luchtdichte verpakking drogen de doekjes niet uit en zijn ze lang houdbaar.
  2. Reinig de huid met het zachte schuim van Neutral Face Wash. Hiermee worden de poriën op milde wijze ontdaan van crème, make-up en onzuiverheden. De Face Wash bevat glycerine en helpt beschermen tegen huidirritatie en uitdroging. Dankzij het speciale pompje is het product gemakkelijk en hygiënisch in gebruik.
  3. Verfris de huid met Neutral Skin Tonic. Deze milde tonic met allantoïne en pro-vitamine B5 voedt de huid. De tonic bevat geen alcohol en heeft een handig doseerpompje voor gemakkelijk en hygiënisch gebruik.
  4. Voed de huid met Neutral Face Cream, een milde en hydraterende gezichtscrème. De crème bevat vitamine E en voedt de huid tot diep in de poriën. Dankzij de toegevoegde glycerine is het product ook geschikt voor de droge huid. Ook de Face Cream heeft een speciaal pompje dat zorgt voor een ideale en hygiënische dosering.

Over Neutral

Producten met parfum vergroten het risico op een allergie en op een rode, geïrriteerde huid. Neutral biedt een compleet assortiment producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging die speciaal zijn ontwikkeld om het risico op allergische reacties of huidreacties te verminderen. Ze bevatten alle 0% parfum en 0% kleurstoffen en zijn geschikt voor iedereen, ook voor mensen met een gevoelige huid.

Bezoek voor meer informatie de website van Neutral.

*Bron:Deens onderzoek uitgevoerd door Tranberg Marketing in 2009

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE