1. Home
  2. ...
  3. News & features
  4. Vaseline Spray & Go

Vaseline Spray & Go

Vaseline Spray & Go is een bodylotion in een handige spray die binnen enkele seconden intrekt, zodat je niet hoeft te wachten met aankleden.

Even sprayen…. en klaar!

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Voor veel vrouwen is de ochtend het drukste moment van de dag: douchen, haar stylen, gezicht verzorgen, opmaken, outfit kiezen, ontbijten… Wie kinderen heeft, is nog meer tijd kwijt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het gebruik van bodylotion er ’s ochtends vaak bij inschiet. De bodylotion aanbrengen en wachten tot deze is ingetrokken kost veel vrouwen simpelweg te veel tijd.

Vaseline Spray & Go bodylotion is een makkelijk te gebruiken spray waarmee de bodylotion snel en gelijkmatig over het hele lichaam kan worden aangebracht. De lotions bevatten ‘stratys 3™multi-layer moisture’, een gepatenteerde samenstelling die direct de droge plekjes van de huid hydrateert. Doordat de bodylotion meteen intrekt, is wachten met aankleden niet meer nodig. Binnen enkele seconden is de huid diep gehydrateerd zonder dat deze vochtig of plakkerig aanvoelt.

Geen wachttijd meer

Ruim twee derde van de Nederlandse vrouwen (67%) gebruikt niet elke dag een bodylotion in de ochtend, zo blijkt uit onderzoek van Vaseline1. Dit ondanks het feit dat de meeste vrouwen weten dat het gebruik van bodylotion goed is voor de huid. De helft (50%) geeft aan vaker bodylotion te willen gebruiken als dit bijna geen extra tijd kost. De nieuwe Vaseline Spray & Go is dan ook dé oplossing voor hen: eindelijk geen wachttijd meer tot een bodylotion is ingetrokken!

Drie varianten

Vaseline Spray & Go is er in drie varianten:

Aloe Fresh: een verfrissende lotion met aloë vera-extract; heeft een snelle verzachtende en kalmerende werking. De formule ondersteunt ook de natuurlijke vochtbalans van de huid voor een algehele conditieboost.

Essential Moisture: deze fijne bodylotion met haverextract brengt een gevoelige huid tot rust dankzij een verzachtende, intens hydraterende en voedende werking.

Cocoa Radiant: zorgt ervoor dat een droge huid snel opknapt dankzij cacao-extract, dat van nature een hoog gehalte vitamine E bevat: een van de waardevolste anti-oxidanten voor de huid. De formule laat de huid glanzen en de zachte geur heeft een ontspannende werking.

Stratys 3™ multi-layer moisture

Vaseline heeft stratys 3™ multi-layer moisture ontwikkeld, een technologie die ervoor zorgt dat verschillende lagen van het bovenste deel van de opperhuid worden gehydrateerd. Zo wordt de huid optimaal gehydrateerd en zal de huidconditie verbeteren zonder dat er plakkerige bestanddelen op de huid achterblijven.

Spray & Go in 4 simpele stappen

  1. Spray aan de rechterkant van je lichaam van onder naar boven
  2. Wissel de spray van hand
  3. Spray aan de linkerkant van je lichaam van boven naar onder
  4. Snel uitsmeren en je kunt je direct aankleden.

1Onderzoek uitgevoerd in opdracht van Vaseline door Arenoe Marketing Intelligence in mei 2013 onder 612 Nederlandse vrouwelijke shoppers bij geselecteerde drogisterijen en supermarkten.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE