1. Home
  2. ...
  3. News & features
  4. Ben en Jerry's nieuwe smaak met Griekse yogurth

Ben en Jerry's nieuwe smaak met Griekse yogurth

Ben & Jerry’s heeft iets nieuws: Greek Style Frozen Yogurt. Fairrukkelijk ijs zoals je van Ben & Jerry’s gewend bent.

Greekin’ Good!

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Ben & Jerry’s verrast alle fans met een nieuwe productlijn: Greek Style Frozen Yogurt. Frozen Yogurt zoals je het nog nooit hebt geproefd. Rijker, romiger en met nog steeds verrassende smaakcombinaties en grote chunks zoals je van Ben & Jerry’s gewend bent. Én beter voor jou door er iets extra’s in te stoppen – Frozen Yogurt – in plaats van er iets uit te halen. Dit moet je proberen! It’s Greekin’ Good!

Sublieme smaken

Ben & Jerry’s Greek Style is er in drie sublieme smaken. Raspberry Chocolatey Chunk is (h)eerlijk vol & romig ijs met heel veel chunky frambozen en pure chocoladebrokken. Strawberry Shortcake is fairrukkelijk roomijs met aardbeienchunks en zandkoekjes. Vanilla Honey Caramel is het fijnste vanilleroomijs van Ben & Jerry’s met Fairtrade-vanille en een zoete swirl van honing en caramel.

Greektour

Ben & Jerry’s gaat op Greektour! Op verschillende locaties tijdens festivals en dance parties kun je genieten van Ben & Jerry’s Greek Style Frozen Yogurt-ijs. Zo is Ben & Jerry’s aanwezig op het Solar Festival van 31 juli tot 3 augustus en bij Lakedance Aquabest op 9 augustus.

Duurzaam ondernemen - It’s what’s inside that counts

Ben & Jerry’s maakt niet zomaar ijs, maar ijs met een verhaal. Al het ijs van Ben & Jerry’s is namelijk 100% Fairtrade. Dit helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden om zich een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging.

Al sinds de jaren 80 hanteert Ben & Jerry’s een sociaal inkoop­beleid. Van koffie tot cacao, Ben & Jerry’s zet zich in voor duurzaamheid op de lange termijn. Want, zeggen ze bij Ben & Jerry’s: “Door roomijs te maken met Fairtrade-ingrediënten geloven we dat we een belangrijke bijdrage leveren aan deze missie. Zo doen we het dubbelgoed: we maken ontzettend lekkere ijssmaken én we maken een goede deal voor boeren in ontwikkelingslanden.”

Zoals Ben & Jerry’s mede-oprichter Jerry Greenfield al zei: “Fairtrade betekent ervoor zorgen dat mensen een eerlijk deel van de opbrengst krijgen. Het hele Fairtrade-concept raakt de kern van onze waarden en ons gevoel voor wat goed en slecht is. Niemand wil immers iets kopen dat is gemaakt door iemand anders uit te buiten.”

“It’s what’s inside that counts.”

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE