De sladressings van Calvé | Nieuws & Media | Unilever Nederland

De nieuwe Calvé sladressings

Maak je favoriete salade nu nog lekkerder met een van de heerlijke slasauzen, sladressings en slaversierders van Calvé!

Lekkerder

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Met de dressings van Calvé maak je iedere salade of maaltijd lekkerder. Geef bijvoorbeeld je groene salade kleur met Calvé Yogomix Dressing. Dit is een frisse saus op basis van yoghurt en met lekkere stukjes paprika, augurk en ui. Of probeer nu de smaakvolle Honing Mosterd Dressing, gemaakt van echte honing en milde mosterd. De ingrediënten van onze sladressings zijn zorgvuldig geselecteerd, dat maakt de kwaliteit van Calvé Sladressings hoogwaardig en betrouwbaar.

Wist je dat?

Sla bestaat voor 90% uit water en bevat weinig calorieën, slechts 7 Kcal per 100 gram. Dat de Nederlanders sla weten te vinden, blijkt uit het feit dat sla in Nederland deel uitmaakt van 16% van de dagelijkse maaltijden (in Nederland worden jaarlijks 1,2 miljard salades gegeten). Calvé biedt voor deze salades een ruim assortiment sladressings, waardoor je optimaal van elke salade kan genieten.

Veel variatie

Calvé heeft naast sladressings ook croutons, slaversierders en kruidenmixen. Probeer bijvoorbeeld een van onze smaakvolle dressings in handige portieverpakkingen voor eenmalig gebruik: ideaal voor kleinere huishoudens. Of ontdek een van de vele andere sladressings en de croutons van Calvé en maak je salade nog lekkerder!

Al meer dan 100 jaar

Calvé is al meer dan 100 jaar een vertrouwd merk. Ontstaan in 1898 uit een fusie tussen de in 1883 opgerichte Nederlandsche Oliefabriek (NOF) in Delft en het Franse bedrijf van de gebroeders Emmanuel en George Calvé, staat Calvé voor kwaliteit en de beste smaak. Of het nu om mayonaise, sladressing of pindakaas gaat!

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE