1. Home
  2. ...
  3. News & features
  4. De nieuwe Sunil geuren

De nieuwe Sunil geuren

Geniet van de verrukkelijke geuren van nieuwe Sunil. Essentiële oliën zorgen voor een intense, langdurige geur.

Met Sunil ruikt je was pas écht lekker!

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Geniet van de verrukkelijke geuren van Sunil. Essentiële oliën zorgen voor een intense, langdurige geur. Bovendien is Sunil makkelijk – maar één product voor alle was – én ook nog eens verrassend laag geprijsd.

Wasmiddel met essentiële oliën

De was blijft een voortdurend terugkerende klus. Veel wassen worden niet zozeer gedaan omdat de kleding vuil is, maar omdat deze gedragen is en weer fris moet ruiken. Daardoor is er steeds meer behoefte aan een wasmiddel dat niet alleen goed schoon wast, maar ook een écht lekkere geur heeft.

Sunil heeft hier intensief naar gezocht en is erin geslaagd essentiële oliën in de productsamenstelling te verwerken. Er zijn drie verrukkelijke, intense geuren op de markt: Sunil Zonnige Citroenen & Oranjebloesem, Sunil Tropische Bloemen & Ylang Ylang en Sunil Lavendel & Chinese Bloesem. Zo wordt de was niet alleen schoon, maar ruikt deze ook nog eens heerlijk.

Compact – goed voor het milieu

De drie heerlijke geuren zijn er in de variant Klein & Krachtig. Deze zijn tweemaal geconcentreerd, waardoor de helft minder wasmiddel nodig is voor hetzelfde wasresultaat vergeleken met een niet-geconcentreerd middel. Hierdoor worden water, verpakkingsmateriaal en energieverbruik bespaard, zowel bij de productie, het verpakkingsproces als het transport. Zo combineert Sunil Klein & Krachtig een prima wasresultaat én een heerlijke geur met een geringere belasting van het milieu.

Droomcombinatie

In het verleden had Sunil aparte wasmiddelen voor de witte en gekleurde was. Met deze nieuw ontwikkelde varianten is maar één wasmiddel meer nodig voor alle was. Lekker makkelijk dus! Ook met de nieuwe formulering is Sunil nog steeds verrassend laag geprijsd, zonder in te boeten op kwaliteit. Het ideale wasmiddel dus als je een heerlijke geur wilt, maar hiervoor niet te veel wilt betalen. Een echte droomcombinatie voor de was, de zintuigen en de portemonnee.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE