1. Home
  2. ...
  3. News & features
  4. Verfrissende koffie

Verfrissende koffie

Zin in een overheerlijke ijskoffie? Met Café Zero° geniet je van de volle smaak van koffie, terwijl de ijskristallen langzaam smelten in je mond.

Taste it... Like it!

Cafe Zero

De wieg van Café Zero° staat in Italië, het land van la dolce vita waar goede koffie en ijs haast heilig zijn. Met Café Zero° kun je nu ook in eigen land genieten van de twee lekkerste dingen die Italië te bieden heeft. Want Café Zero° combineert het beste van premiumkoffie met het lekkerste van ijs. Het feestje wordt geserveerd bij

-7 °C: de temperatuur waarop de ijskristallen aangenaam smelten in de mond en instant verkoeling brengen. De ijskoffie, in een handige to go-koffiebeker, is verkrijgbaar in drie varianten.

Over smaak valt (niet) te twisten

Een slap bakkie, dubbele espresso of romige cappuccino: koffie is over de hele wereld een dagelijks ritueel. Toch valt over smaak te twisten. Daarom is Café Zero° er in drie favoriete varianten: Café Zero° Espresso heeft een intens koffiearoma en is verrijkt met een delicaat druppeltje melk. De smeltende ijskristallen brengen verkoeling en doen de rest. In Italië houden ze van traditie en is het een doodzonde om je cappuccino na 11.00 uur te drinken.

Maar voor Café Zero° Cappuccino maken de Italianen graag een uitzondering en dat is maar goed ook; cappuccino-ijskoffie en het perfecte cappuccinoschuim zorgen ervoor dat je niet anders meer wilt. Café Zero° Mocaccino heeft alles: een swirl van chocoladesaus, het aroma van koffie, een druppeltje melk en... duizenden ijskristallen.

Festa in Piazza

Vrij vertaald: feest op het plein en als het aan Café Zero° ligt, wordt dat het ook deze zomer. Geheel in stijl wil Café Zero° iedereen laten kennismaken met de lekkerste ijskoffie van Nederland. Het liefst op plekken waar het gezellig is én natuurlijk op zijn Italiaans. Dus zie je een authentiek ‘Vespa-mobiel’ met een traditioneel geklede barista bij jou op het plein? 

Aarzel dan niet, Café Zero° is in town! En ook de niet-koffieliefhebbers moeten de kans een Café Zero° te proeven niet onbenut laten. Verschillende smaaktests hebben uitgewezen dat je helemaal geen koffiefreak hoeft te zijn om voor Café Zero° te vallen.

Bij jou in de buurt

Niks vervelender dan ergens heel erg veel trek in hebben, maar niet weten waar je het kunt kopen. Daarom is de website van Café Zero° uitgerust met een location finder die je met één muisklik vertelt waar jouw favoriete Espresso, Mocaccino of Cappuccino verkrijgbaar is.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE