Nieuw! Dove Nourishing Oil Care, jouw haar verdient goud | Nieuws & Media | Unilever Nederland

Jouw haar verdient goud

Dove introduceert een nieuwe haarverzorgingslijn met gewichtsloze voedende oliën. Speciaal voor mensen met droog haar is er nu Dove Nourishing Oil Care.

Gezond mooi

Dove haar model

Of het nu kort, dik, steil, lang of krullend is: haar is het mooist als het gezond is en glanst. En dat gaat niet vanzelf, weet je helaas. Invloeden als zon, wind, verwarming en luchtvervuiling hebben een negatief effect op ons haar. Net als veel wassen, borstelen, föhnen en kleuren.

Woestijn

Voor gezond en glanzend haar gebruik je daarom een goede shampoo en conditioner. Ook ben je zacht met je borstel, beperk je het kleuren tot een minimum en gebruik je eens per week een haarmasker. Maar toch blijft je haar soms dor en droog – alsof je een maandenlange tocht door de woestijn hebt gemaakt.

Nieuw! Nourishing Oil Care

Maar gelukkig: hulp is binnen handbereik: Dove introduceert de Nourishing Oil Care-lijn: een nieuwe serie haarverzorgingsproducten speciaal voor droog haar. Dove Nourishing Oil Care maakt deel uit van het Dove Hair Therapy-assortiment en bestaat uit een shampoo, een reguliere conditioner, een intensieve conditioner en een voedend masker.

De kracht van olie

Alle producten in de serie bevatten gewichtloze voedende oliën, zoals natuurlijke amandelolie, kokosolie en minerale oliën. Oliën die zo fijn zijn dat ze snel worden opgenomen zonder je haar vet te maken of te verzwaren.

Magische eigenschappen

Amandel- en kokosolie worden dankzij hun magische eigenschappen al duizenden jaren verwerkt in allerlei schoonheidsproducten. In Azië en het Midden-Oosten bijvoorbeeld gebruikt men al eeuwenlang amandelolie om het haar vol, zacht en glanzend te maken. Amandelolie is rijk aan Omega 9, een vetzuur dat de celstructuur van droog haar helpt te herstellen, en is een bron van vitamines E en D, die zorgen voor zachter en sterker haar. Ook heeft amandelolie een reinigende werking.

Kokosolie is een goed bewaard geheim uit Zuid-Azië waar het sinds jaar en dag wordt gebruikt voor allerlei ‘doelen’, waaronder het stimuleren van haargroei, het voorkomen van haaruitval en het verminderen van hoofdhuidirritatie. De structuur van kokosolie maakt dat deze gemakkelijk in de haarvezels dringt en daar het tekort aan lipiden aanvult. Je haar glanst en is makkelijk hanteerbaar.

3x meer voedingskracht

Speciale aandacht verdient de Dagelijkse Intensieve Conditioner (speciaal geschikt voor extra droog, stug en pluizig haar) in deze unieke lijn. Want dankzij de zogenoemde dubbele-streep-behandeling met een ‘witte en een gouden laag’, heeft deze conditioner wel drie keer zoveel voedingskracht als een gewone conditioner. Hoe het werkt? De witte laag sluit je haarschubben af om voeding te behouden en pluis te voorkomen; de gouden laag bevat de gewichtloze voedende oliën die het haar diep voeden en essentiële voedingsstoffen aanvullen. Het resultaat? De mooiste zachte en glanzende lokken!

Niet vet, wél glanzend en soepel

De gewichtloze voedende oliën in de Nourishing Oil Care-producten worden razendsnel in het haar opgenomen. Er blijft slechts een dun laagje achter op het haaroppervlak. Het haar wordt dus niet vet en zwaar, maar glanzend en tot 100% soepeler.* 

*Bij gebruik van shampoo en conditioner

Meer waard dan goud

Olie als ingrediënt voor huid- en haarverzorging is misschien wel het oudste beautygeheim ter wereld. De Grieken, Romeinen en Egyptenaren ontdekten dat planten waardevolle stoffen bevatten die huid en haar kunnen hydrateren en verzachten. Cleopatra zou bijvoorbeeld natuurlijke oliën hebben gebruikt om haar schoonheid te behouden. Maar olie werd ook gebruikt als welkome bescherming tegen zon en woestijnklimaat. In sommige landen was olie daarom zelfs meer waard dan goud!

De producten

  • Shampoo (adviesprijs € 3,79)
  • Conditioner (adviesprijs € 3,79)
  • Voedend Masker (adviesprijs € 6,99)
  • Dagelijkse Intensieve Conditioner (adviesprijs € 4,99)

Zie ook de brochure met informatie over haarverzorging in het algemeen.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE