1. Home
  2. ...
  3. News & features
  4. Pure Leaf in Nederland

Pure Leaf in Nederland

Mei 2015 – Pure Leaf is een verfrissende ijsthee met een pure smaak, gemaakt met vers getrokken thee zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen.

Pure Leaf

Pure Leaf is erg populair in de Verenigde Staten en Canada, en sinds kort kan ook de consument in Nederland kennismaken met de nieuwe ijsthee.

Bewuste keuze

Vandaag de dag is het dé trend om bewust met voeding bezig te zijn. Steeds meer consumenten vragen om kwalitatieve en authentieke producten met natuurlijke ingrediënten. Pure Leaf speelt hierop in, want de ijsthee wordt gezoet met zoetstof uit de steviaplant* in combinatie met suiker. Het drankje bevat minder dan 20 calorieën per 100 ml.

“We zijn er heel trots op dat we als eerste land in Europa Pure Leaf introduceren. Met deze heerlijk verfrissende ijsthee met een goed gebalanceerde, pure smaak ontwikkelen we een nieuw segment, gericht op mensen die bewust met eten en drinken bezig zijn”, aldus Karel Vandamme, Director Marketing Refreshment Unilever Benelux.

*Steviolglycosiden

Duurzaam geteelde thee

Pure Leaf heeft het Rainforest Alliance Certified-keurmerk. Dit erkende keurmerk geeft aan dat de thee afkomstig is van plantages waar wordt gewerkt volgens duidelijk vastgestelde criteria gericht op optimale bescherming van het milieu, goede arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden voor de theeplukkers en een goede leefomgeving voor hun families.

Pure Leaf is verkrijgbaar in vier smaken: Mint, Lemon, Raspberry en Peach.

Bezoek de website van Pure Leaf voor meer informatie.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE