Mobiele ijsverkopers | Nieuws & Media | Unilever Nederland

Haagse werkzoekenden aan de slag als mobiele ijsverkoper

Tien Haagse werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan deze zomer dankzij een werkakkoord tussen de gemeente Den Haag en Unilever als mobiele ijsverkoper aan de slag. Hun aanstelling is onderdeel van een werkakkoord dat vrijdag is afgesloten in het Haagse stadhuis.

Haagse werkzoekenden aan de slag

Unilever begeleidt de ijsverkopers de komende maanden intensief bij hun professionele ontwikkeling zodat zij na afloop van het contract meer kans hebben op duurzaam werk. In het werkakkoord is afgesproken dat Unilever zich ook in de toekomst blijft inzetten om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring te bieden.

Duurzame groei

"Ijs verkopen en tegelijkertijd sociale impact verhogen"

Martine Zeegers, vice president HR Unilever Benelux

Voor Unilever is de samenwerking een voorbeeld van duurzame groei. Martine Zeegers, vice president HR Benelux van Unilever: ‘IJs verkopen en tegelijkertijd sociale impact verhogen, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die steun te geven die ze nodig hebben, dat is waar we het voor doen'. 

Wethouder Rabin Baldewsingh (SZW) is blij met het nieuwe werkakkoord: ‘Hiermee laten we zien dat werkakkoorden voor kleine en grote bedrijven mogelijk zijn. Samen kunnen we veel voor elkaar én een ander betekenen en daarmee een verschil maken voor mensen die heel graag weer aan het werk willen.'

Week van de arbeid

De ondertekening van het werkakkoord met Unilever is één van de laatste evenementen van de Week van de arbeid, die tot doel heeft de werkgelegenheid in de stad een extra impuls te geven.

Meer over deze onderwerpen te weten komen

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE