Jongeren zijn de ‘change agents’ | Nieuws & Media | Unilever Nederland

One Young World is een jaarlijks congres voor jonge leiders tussen de 18 en 30 jaar. Zij gaan samen met presidenten, Nobel prijs winnaars en wereldleiders in gesprek om innovatieve oplossingen te bedenken voor het behalen van de Sustainable Development Goals.

Tijdens het congres kwamen verschillende wereldwijde onderwerpen aan bod. Hoe kunnen we vervuiling door plastic afval tegengaan? Hoe kan het zo zijn dat er nog steeds mensen overlijden aan vermijdbare ziekten? Als we jeugdwerkloosheid oplossen, kunnen we dan conflicten in de toekomst voorkomen?

One Young World is een plek waar een generatie haar creativiteit en toewijding uit en definieert hoe zij positieve verandering in de eigen organisatie of omgeving teweeg wil brengen.

“You are not fighting a cause alone or dreaming alone,” zei een deelnemer.

In oktober stuurde Unilever 40 jonge leiders naar de top in Den Haag, waar ongeveer 1.800 deelnemers bijeen kwamen, afkomstig uit 190 landen. Deelnemers worden vervolgens One Young World Ambassadors om de dromen en mogelijkheden die tijdens het congres zijn besproken te realiseren.

Bekijk hoe One Young World 2018 een generatie toekomstige leiders heeft geïnspireerd.

Meer over deze onderwerpen te weten komen

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE