Persberichten

Hier vindt u niet alleen de persberichten die recent door Unilever zijn uitgegeven, maar ook de persberichten van een aantal eerdere jaren.

No Results

Sorry, uw selectie heeft geen resultaten opgeleverd.

Probeer het nog eens met een aangepaste selectie.

Partnership met de Europese Vegetarische Unie

1 op 3 Europeanen wil minder vlees eten. Vleesloze dagen zijn populairder dan ooit, zo blijkt uit onderzoek, maar veel mensen missen inspiratie wat betreft vegetarische maaltijden. Via het V-label partnership met de Europese Vegetarische Unie biedt Unilever de ‘flexitarische eter’ meer variatie en inspiratie.

Unilever investeert in Unox-fabriek in Oss

Unilever is voornemens te investeren in de Unox-fabriek in Oss. Er wordt 1 miljoen euro geïnvesteerd in opleiding en training van de medewerkers en 2,8 miljoen euro in het moderniseren van productielijnen en het automatiseren van logistieke processen. De investering leidt tot bredere inzetbaarheid van de medewerkers, verdere verbetering van de kwaliteit, verhoging van de veiligheid van de medewerkers en verlaging van de kosten. Op deze manier zal de fabriek in de huidige competitieve markt efficiënter functioneren, beter kunnen inspelen op de wensen van de consument en is zij klaar voor een gezonde toekomst binnen het Unilever-netwerk.

Terug naar top