Doorgaan naar Inhoud

Planeet & Maatschappij

Wij zijn een bedrijf van merken en mensen met een duidelijk doel: duurzaam leven heel gewoon maken.

En we zijn vastberaden om te bewijzen dat ons doelgerichte, op de toekomst berekende bedrijfsmodel voor superieure resultaten zorgt.

Sustainable scenarios

Het Unilever-kompas is onze strategie om voor groei te zorgen die consistent, concurrerend, winstgevend en verantwoordelijk is.

Ons bedrijf zal zonder een gezonde planeet en maatschappij gewoon niet kunnen slagen.

We hebben een ambitieuze duurzaamheidsagenda opgesteld om de problemen aan te pakken waar onze klanten en belanghebbende veel om geven, zoals klimaatverandering, plasticvervuiling en ongelijkheid.

Wij benutten onze merken, onze mensen en onze partners om een blijvende positieve impact te veroorzaken, op de wereld en onze activiteiten.

Meer weten over onze vooruitgang tot nu toe.

Lees meer over het Unilever-kompas
Twee wetenschappers in labjassen die een experiment doen

Verantwoord ondernemen

Onze basisprincipes voor verantwoord ondernemen zijn het fundament van onze Kompas-strategie. We hebben sterke waarden en duidelijke beleidslijnen en normen die ervoor zorgen dat onze werknemers niet alleen maar dingen goed doen maar ook de goede dingen doen.

Een man in een fabriek met veiligheidsbril en -helm

Mensenrechten respecteren

De wereld verandert wel snel, en sommige van die veranderingen brengen de mensenrechten in gevaar. In onze eigen activiteiten, en in al onze zakelijke relaties, tonen we een intensieve en niet aflatende inzet om alle internationaal erkende mensenrechten te respecteren en bevorderen.

En kvinde kigger gennem et mikroskop

Rapportagecentrum voor duurzaamheid

We zetten ons in voor transparante rapportage over duurzaamheid. Ontdek meer over onze benadering tot rapportage en over onze prestaties.

A landscape photograph of a lush, green forest
Terug naar boven