Partnerships van onze merken | Over ons | Unilever Nederland

Partnerships van onze merken

Wat vormt de basis van de samenwerkingsverbanden die enkele van onze merken zijn aangegaan? Dezelfde passie, samen voor hetzelfde doel: Sustainable Living!

Unox en de KNSB: een warme ijskoude samenwerking

Denk je aan de Hollandse winter? Dan denk je aan kou, natuurijs, schaatsen en daarna natuurlijk lekker opwarmen met een kom heerlijke erwtensoep en een lekkere stamppot. Als oer-Hollands merk voelt Unox zich daarom ook al jaren verbonden met het schaatsen. Unox is sinds 1997 sponsor van de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB) en ondersteunt zowel KNSB Toertochten als professionele wedstrijden op natuurijs, zoals het NK Natuurijs en de Natuurijs Klassiekers. 

Ook ondersteunt Unox de KPN Junior Schaatsclub. Tijdens de wintermaanden trekt de schaatsclub het land in om op verschillende scholen in Nederland, samen met bekende schaatsers, clinics te geven. Zo ervaren kinderen hoe leuk schaatsen is en draagt Unox haar steentje bij om de oer-Hollandse traditie levend te houden.

Look Good… Feel Better: Een glimlach op uw gezicht

De Stichting Look Good… Feel Better stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging en weer zichzelf te zijn. Zij informeert en adviseert patiënten, professionals en publiek daarover op een positieve en praktische manier. Sinds 2005 organiseert Look Good… Feel Better workshops uiterlijke verzorging voor patiënten met kanker.

Na een start in twee ziekenhuizen zijn het er nu bijna 80. Look Good… Feel Better heeft sinds 2005 al 2270 workshops gegeven waar 20.000 mensen aan deelnamen en waarin ze op een positieve en praktische manier informatie en advies geven over uiterlijke verzorging bij kanker krijgen. Niet alleen voor vrouwen, maar ook mannen én kinderen.

Met onze persoonlijke verzorgingsmerken leveren we graag een bijdrage aan de missie van Look Good… Feel Better. Ook wij vinden het enorm belangrijk dat iedereen – in welke omstandigheid ook – zich goed kan voelen en beter in het leven kan staan door er goed uit te zien. Wij ondersteunen hen door geld op te halen voor dit goede doel en ze te voorzien van producten voor de workshops.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE