Onze merken

Elke dag gebruiken 2,5 miljard mensen een Unilever-product. Hier vindt u informatie over de producten die in Nederland op de markt zijn.

No Results

Sorry, we couldn't find any brands for that search term.

The brand may have been sold to another company - please try again.

Axe

Verleiding met een knipoog. Axe is een sterk merk met een breed assortiment aan aantrekkelijke geuren. Want als het op verleiden aankomt, is lekker ruiken een must.

Axe

Becel

Becel biedt lekkere en gezonde producten, die natuurlijk goed zijn voor het hart*. Geniet van Becel, zowel op brood als bij het koken.

Becel

Bertolli

Een rijk en intens leven, the Italian ‘gusto’. Eenvoudige, pure producten van Bertolli laten je genieten van de gezonde mediterrane levensstijl.

Bertolli

Blue Band

Al ruim 90 jaar expertise! Blue Band is sinds 1923 het voedingsmerk van Unilever voor alle gezinnen in Nederland!

Blue Band

Cif

Iedereen weet dat vuil deel uitmaakt van het dagelijks leven. En jammer maar helaas: vuil verdwijnt nooit vanzelf. Het moet toch een keer grondig worden verwijderd.

Cif

Dove

Wat is schoonheid? Die vraag is moeilijk te beantwoorden. Dove vindt dat schoonheid voorkomt in vele vormen en maten.

Dove

Dove Men+Care

Dove Men+Care™ is een nieuwe productlijn voor mannen. De producten zorgen voor een goede verzorging van de huid zonder dat hoeft te worden ingeleverd op effectiviteit en verfrissing.

Dove Men+Care

Hellmann’s

De mayonaise van Hellmann’s is ’s werelds favoriet vanwege de onmiskenbare smaak en textuur. In de receptuur worden dan ook alleen de beste ingrediënten, zoals vrije-uitloopeieren en plantaardige oliën gebruikt. Daarom haal je met Hellmann’s het beste uit je maaltijd naar boven.

Hellmann’s

Knorr

Bij Knorr gaat het allemaal om de passie voor smaak: goede ingrediënten en de kennis van de Knorr Chefs om heerlijke Knorr-producten te maken.

Knorr

Lipton

Thee verfrist, ontspant, herstelt, verkwikt, verwarmt, verkoelt en hydrateert. Het hele lichaam profiteert ervan. Drink dus lekker, drink Lipton-thee.

Lipton

Omo

OMO vindt dat kinderen moeten kunnen buitenspelen en vies worden. Dat is goed voor hun ontwikkeling. Onze producten helpen zelfs de hardnekkigste vlekken te verwijderen.

Omo

Rexona

Transpireren doen we allemaal. Op sommige momenten is dat heel nuttig, maar vaak is het juist heel vervelend. Dan heb je behoefte aan een deodorant die je écht de juiste bescherming biedt.

Rexona

Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is een van 's werelds grootste foodservicebedrijven. Deze divisie heeft zich gespecialiseerd in producten en services voor de professionele keuken.

Unilever Food Solutions

Vaseline

Het wereldberoemde Vaseline potje behoeft bijna geen uitleg. Iedereen heeft er wel één in huis. Het is de oorsprong van alle Vaseline-producten.

Vaseline

Badedas

Ontwaak met de heerlijke douchegel en badschuim varianten van Badedas en je bent klaar voor de dag, wat de dag je ook zal brengen.

Badedas

Ben & Jerry’s

Ben & Jerry’s maakt al meer dan 35 jaar heerlijk ijs én is op een vooruitstrevende manier actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ben & Jerry’s

Biotex

Er zijn van die vlekken die simpelweg niet weg te krijgen zijn. Al is je hoofdwasmiddel nog zo goed. Biotex is dan de oplossing.

Biotex

Calvé

Met de sauzen van Calvé is het iedere dag feest. En dan is er ook nog Calvé Pindakaas. Wie is daar niet groot mee geworden?

Calvé

Cup-a-Soup

Cup-a-Soup biedt de lekkerste soepen voor tussendoor. Voor thuis én op het werk.

Cup-a-Soup

Duryea

Duryea Maizena, hét keukengeheim om sauzen te binden en gebak telkens weer te laten lukken.

Duryea
Terug naar top