Doorgaan naar Inhoud

Glorix

Gloricx logo
Glorix wc-blok

Goede hygiëne in huis is erg belangrijk. Glorix is al bijna 100 jaar een expert op het gebied van hygiëne.

Vuil, de onzichtbare vijand

Vuil ligt overal op de loer. De onzichtbare vijand van hygiëne in huis moet dan ook krachtig worden bestreden. Jaarlijks worden zo'n twee miljoen mensen in Nederland getroffen door een voedselinfectie. Meer dan de helft loopt de infectie op in eigen keuken. Een goede hygiëne is dus erg belangrijk.

Meer dan schoon alleen

Glorix is de dagelijkse hygiëne-expert in en rondom uw huis. Het product kent een lange geschiedenis en wordt in 35 landen wereldwijd verkocht.

In de jaren 20 gingen de verkopers van Glorix langs de deuren om het product huis-aan-huis te verkopen. In die tijd gebruikten huisvrouwen Glorix vooral om het linnengoed te bleken, maar tijden veranderen en onze schoonmaakmiddelen zijn daarin meegegaan.

Als de dagelijkse hygiëne-expert verwijdert Glorix niet alleen zichtbaar, maar ook onzichtbaar vuil. Naast de gele bleek heeft Glorix de volgende varianten geurbleken: O2, Eucalyptus, Pink Flower, Dennen en Ocean. Daarnaast omvat het Glorix assortiment 3 varianten allesreiniger: Ocean, Lavendel en Spring Flowers, WC Powergel: Pink Flower en Lime, en hygiënische doekjes: Pink Lily, Lemon en Ocean in verschillende formaten, diverse toiletblokken en ook een Glorix Bleek Spray.

Ook in internationaal verband draagt Glorix zijn steentje bij om hygiënische omstandigheden te verbeteren. De Domestos Red Cross Alliance ontwikkelt in diverse landen projecten op het gebied van gezondheid en hygiëne. Ook zijn we betrokken bij het zogeheten International Forum on Home Hygiene.

Meer informatie over de producten van Glorix en andere huishoud- en schoonmaaktips vind je op Cleanipedia.

Blauw water blokken

Deze blokken blijven extra lang hun intensieve reinigingskracht behouden door een speciaal reservoir in het blok en door het blauwe water wordt je gevoel van reiniging bevestigd.

Cleanright

Cleanright is een Europese website waarop in verschillende talen (waaronder Nederlands) veel nuttige informatie wordt gegeven over wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten. Zo is er veel informatie te vinden over welk type product u kunt gebruiken voor verschillende taken, zoals het schoonmaken van oppervlakken, meubels en stoffen.

Ook zijn er tips te vinden om water, energie én geld te besparen en de uitstoot van CO2 te verminderen. Verder wordt uitleg gegeven over hoe u de beste resultaten behaalt met uw producten, over ingrediënten, hoe u producten veilig gebruikt, en wat u moet doen als er sprake is van een ongeluk of verkeerd gebruik.

Cleanright is een gezamenlijk initiatief van A.I.S.E. – de organisatie die de industrie van zeep, wasmiddelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten vertegenwoordigt – en Cefic, die de chemische industrie in Europa vertegenwoordigt. In Nederland worden deze branches vertegenwoordigd door respectievelijk NVZ en VNCI.

Branchevereniging

Unilever, de fabrikant van Glorix, is lid van de NVZ, de Nederlandse branchevereniging voor fabrikanten en importeurs van was- en reinigingsmiddelen.

Neem contact op met Unilever over Glorix

Als u vragen of opmerkingen heeft over Glorix, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven