Doorgaan naar Inhoud

Robijn

Robijn logo

Geniet in geuren en kleuren!

Geniet in geuren en kleuren met Robijn

In een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt, laten we proberen meer te genieten. Juist van kleine dingen, zoals alle geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Robijn gelooft in een wereld waarin liefdevolle aandacht voor de schoonheid van kleine dingen geluksmomentjes creëert. Want met een beetje extra aandacht blijft wat mooi is, mooi: je kleding, je huis en je leefomgeving, zodat je er langer van kan blijven genieten.

Het productassortiment van Robijn reikt verder dan het bekende vloeibare wasmiddel voor de zwarte, witte en gekleurde was. Robijn voorziet ook in meer wasgemak met de Robijn Wasmiddeldoekjes en de Robijn 3-in-1 Wasmiddelcapsules. Deze zijn gemakkelijk te doseren en leveren de vertrouwde reiniging en geuren zoals je van Robijn gewend bent. De lichtgewichte wasmiddeldoekjes dragen ook nog eens bij aan een milieuvriendelijke keuze vanwege de plasticvrije en 100% recyclebare verpakking (excl. lijm en laklaag). Verder presenteert Robijn Dry Wash Spray, een spray die je kleding opfrist en ontkreukt tussen de wasbeurten door.

Naast het uitgebreide assortiment wasmiddelen omvat de productlijn van Robijn heerlijke wasverzachters. Onze wasverzachters zorgen stuk voor stuk dat kleding lekker zacht blijft en heerlijk ruikt. Verder biedt het assortiment van Robijn droogtrommeldoekjes, geurbuiltjes en steeds vernieuwende geuren: Robijn ontwikkelt door.

Robijn Collections

Speciaal voor de echte geurliefhebbers heeft Robijn de Collections-lijn ontwikkeld. Robijn Collections is een verzameling van heerlijke geuren ontworpen door parfumexperts. De zinnenprikkelende geuren zijn samengesteld op basis van verfijnde geurextracten die ook in luxe parfums gebruikt worden. Het resultaat is een parfumlijn voor je kleding die je wasgoed in een heerlijk delicate geur hult.

Robijn Zwitsal

Als geurexpert zorgt Robijn al jaren voor de lekkerste geuren in de was. Om gehoor te geven aan de wens van de duizenden trouwe fans, heeft Robijn een heerlijke productlijn geïntroduceerd. Het wasmiddel en de wasverzachter van Robijn Zwitsal geven je kleding het schone resultaat en de vertrouwde zachtheid die je van Robijn gewend bent, gecombineerd met de heerlijke milde geur van Zwitsal.

Robijn Stip & Streep

Robijn Specials Stip & Streep Vloeibaar Wasmiddel is ontwikkeld met speciale technologie voor gekleurde kleding met witte elementen. Dit wasmiddel zorgt ervoor dat kleding met witte en gekleurde patroontjes mooi blijft; het wit blijft mooi wit, zonder dat de kleuren hierin overlopen of het wit vervaagd. Robijn Stip & Streep Vloeibaar Wasmiddel is een perfecte geurmatch met Robijn Stip & Streep Wasverzachter.

Meer informatie over de producten van Robijn en andere huishoud- en schoonmaaktips vind je op Cleanipedia.

Cleanipedia

Cleanipedia is het nuttige platform van Unilever waar informatie wordt gegeven over wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten. Of het nu gaat om het schoonmaken van je witte schoenen of het verwijderen van die ene vlek uit je favoriete t-shirt, we zijn er om je te helpen. Zo is er veel informatie te vinden over welk type product u kunt gebruiken voor verschillende taken, zoals het schoonmaken van oppervlakken, meubels en stoffen. Ook zijn er tips te vinden om water, energie én geld te besparen en de uitstoot van CO2 te verminderen.

Neem contact op met Unilever over Robijn

Als u vragen of opmerkingen heeft over Robijn, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven