Doorgaan naar Inhoud

Robijn

Robijn

Wat mooi is moet mooi blijven. Niet voor niets is dit al jarenlang het motto van Robijn.

Robijn zorgt voor alles

Natuurlijk wil je kleding zo lang mogelijk mooi houden. Vertrouw daarom op Robijn. Voor alle kleding, alle stoffen, voor elk dilemma heeft Robijn de juiste oplossing.

Je besteedt veel zorg aan de was en van je wasmiddel verwacht je hetzelfde. Dan is het prettig om te weten dat Robijn helpt kleuren mooi te houden en je was fris te laten ruiken. Juist daar ligt onze kracht.

Het productassortiment van Robijn reikt verder dan alleen bonte en gekleurde was. Zo is er Robijn Black Velvet, speciaal ontwikkeld voor de reiniging en verzorging van zwarte en donkergekleurde kleding. Want wat donker is moet donker blijven. Voor alle witte was is er Robijn Stralend Wit. Ook je wolwas is veilig bij Robijn met Robijn Wol&Fijn. En voor al je delicate spulletjes gebruik je Robijn Fleur en Fijn.

Naast het uitgebreide assortiment wasmiddelen omvat de productlijn van Robijn wasverzachters en strijk- en droogproducten.

Onze wasverzachters zorgen stuk voor stuk dat kleding lekker zacht blijft en heerlijk ruikt. Strijkwaters, droogtrommeldoekjes, geurbuiltjes en Robijn Refresh: Robijn ontwikkelt door.

Robijn Creations

Speciaal voor de echte geurliefhebbers heeft Robijn de wasverzachterlijn Creations ontwikkeld. Robijn Creations is een verzameling van heerlijke geuren ontworpen door parfumexperts. De zinnenprikkelende geuren zijn samengesteld op basis van verfijnde geurextracten die ook in luxe parfums gebruikt worden. Het resultaat is een parfumlijn voor je kleding die je wasgoed in een heerlijk delicate geur hult.

Robijn Zwitsal

Als geurexpert zorgt Robijn al jaren voor de lekkerste geuren in de was. Om gehoor te geven aan de wens van de duizenden trouwe Facebook-fans, heeft Robijn een nieuwe productlijn geïntroduceerd. Het nieuwe wasmiddel en de nieuwe wasverzachter van Robijn met milde Zwitsal geven je kleding het schone resultaat en de vertrouwde zachtheid die je van.

Robijn gewend bent, gecombineerd met de heerlijke milde geur van Zwitsal. Hiermee combineert Unilever voor het eerst twee merken uit twee verschillende categorieën: wasmiddelen en babyverzorging. Beide merken zijn zeer geliefd bij consumenten en staan bekend om hun geur en verzorging. Deze lijn is dan ook ontwikkeld voor iedereen die houdt van de goede zorg van Robijn en de vertrouwde geur van Zwitsal.

Meer informatie over de producten van Robijn en andere huidhoud- en schoonmaaktips vind je op Cleanipedia.

Cleanright

Cleanright is een Europese website waarop in verschillende talen (waaronder Nederlands) veel nuttige informatie wordt gegeven over wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten. Zo is er veel informatie te vinden over welk type product u kunt gebruiken voor verschillende taken, zoals het schoonmaken van oppervlakken, meubels en stoffen. Ook zijn er tips te vinden om water, energie én geld te besparen en de uitstoot van CO2 te verminderen.

Verder wordt uitleg gegeven over hoe u de beste resultaten behaalt met uw producten, over ingrediënten, hoe u producten veilig gebruikt, en wat u moet doen als er sprake is van een ongeluk of verkeerd gebruik.

Cleanright is een gezamenlijk initiatief van A.I.S.E. – de organisatie die de industrie van zeep, wasmiddelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten vertegenwoordigt – en Cefic, die de chemische industrie in Europa vertegenwoordigt. In Nederland worden deze branches vertegenwoordigd door respectievelijk NVZ en VNCI.

Zie ook de brochure met informatie over reinigingsmiddelen in het algemeen.

Neem contact op met Unilever over Robijn

Als u vragen of opmerkingen heeft over Robijn, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven