Doorgaan naar Inhoud

Rexona

Rexona logo
Rexona advertising banner

Transpireren doen we allemaal. Op sommige momenten is dat heel nuttig, maar vaak is het juist heel vervelend. Dan heb je behoefte aan een deodorant die je écht de juiste bescherming biedt.

Uitgebreid assortiment

Rexona heeft een uitgebreide lijn met effectieve anti-transpirant deodorants die ervoor zorgen dat je de hele dag droog en fris blijft. Rexona is er in verschillende varianten, voor mannen en vrouwen, in spray, roller, stick en crème. Kortom, voor elk wat wils.

Verschil deodorant versus anti-transpirant

Weinig mensen weten wat het verschil is tussen een deodorant en een anti-transpirant. Een deodorant voorkomt het ontstaan van transpiratiegeur, onder andere door het gebruik van parfum. Een deodorant helpt echter niet tegen het ontstaan van transpiratievocht. Een anti-transpirant houdt zowel transpiratievocht als transpiratiegeur onder controle. Rexona is een zeer effectieve anti-transpirant en biedt de beste bescherming tegen nare geurtjes en zweet, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Rexona helpt ervoor te zorgen dat je je zelfverzekerd en ‘in control’ voelt.

Laat je niet verrassen

Er zijn twee verschillende soorten van transpireren. Fysiek zweten; dat doe je als het erg warm is of tijdens het sporten. En emotioneel zweten; dat doet zich voor bij spannende situaties, tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld of als je een praatje voor een groep moet houden. Tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld of als je een praatje voor een groep moet houden.

Juist op die momenten zit je er echt niet op te wachten dat iemand anders kan zien dat je transpireert. Met Rexona ben je die momenten een stap voor. Rexona biedt je 48 uur lang de juiste bescherming tegen transpiratievocht en nare geurtjes. Hoe spannend je dag ook is.

Hoe meer je beweegt, hoe frisser je je voelt

Rexona is de enige anti-transpirant met MotionSense™ System: een gepatenteerde technologie die direct reageert op beweging van het lichaam. De speciale micro-capsules kleven op de huid. Als je beweegt breken de micro-capsules open en verspreiden een frisse geur gedurende de dag.

Rexona Maximum Protection

Hevige transpiratie kan leiden tot onaangename situaties en vraagt om een sterke en efficiënte bescherming. Wie overmatig transpireert, ondervindt de nadelen hiervan: zichtbare natte vlekken en waarneembare transpiratiegeur. Wie niet in verlegenheid wil worden gebracht door overmatige transpiratie zal veel baat hebben bij Rexona Maximum Protection.

Rexona Maximum Protection geeft je twee keer meer bescherming dan de best verkochte anti-transpirant in Nederland*! De TRIsolid™ formule biedt klinisch bewezen maximale bescherming tegen transpiratievocht en -geur en veroorzaakt geen huidirritaties. De formule bevat naast actieve anti-transpirantwerkstoffen ook milde huidverzorgende en hydraterende bestanddelen die de kwetsbare okselhuid beschermen en verzorgen.

Breng voor het slapen gaan Rexona Maximum Protection aan op de schone, goed afgedroogde okselhuid voor een maximale bescherming tegen transpiratie. De TRIsolid™ formule doet haar werk tijdens de slaap. ‘s Nachts is het lichaam in rust, zijn de zweetklieren minder actief en neemt de huid Rexona Maximum Protection het best op. Deze bescherming blijft 48 uur actief, zelfs na het douchen of baden.

* Dan de best verkochte anti-transpirant in Nederland (bron: Nielsen MAT week 52 – 2017)

Rexona compressed deodorant

Rexona is er ook als compressed deodorant. De compressed-variant is een innovatie van Rexona, Dove en AXE die het mogelijk maakt dezelfde hoeveelheid deodorant samen te persen in een kleinere verpakking. Het unieke van deze innovatie is dat de compressed deodorant op dezelfde wijze gebruikt kan worden als de vertrouwde 150 ml deospray en net zo lang meegaat. Een kleiner formaat betekent niet alleen dat het handzamer is, maar ook dat het veel minder impact heeft op het milieu. Elke compressed deodorant bevat tot 50% minder drijfgas, gemiddeld 20% minder aluminium aan verpakkingsmateriaal en zorgt voor 20% minder CO2 uitstoot.

Wanneer 1 miljoen gebruikers van deospray overstappen op compressed deodorant*...

... besparen we samen jaarlijks een hoeveelheid aluminiumverpakking die goed is voor ruim 13.000 fietsen

... besparen we jaarlijks bijna 4 miljoen autokilometers aan CO2-uitstoot

... verbruiken we tot 50% minder drijfgas per deospray.

*Data gebaseerd op 1 miljoen mensen die gemiddeld 5 deosprays per jaar gebruiken.

Neem contact op met Unilever over Rexona

Als u vragen of opmerkingen heeft over Rexona, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven