Doorgaan naar Inhoud

Prodent

Prodent logo

Sinds 1935 een begrip op het gebied van tandenpoetsen: dat is Prodent. Een sterk merk met een schare trouwe fans. Poets je tanden sterk met Prodent!

Voor het hele gezin

Prodent heeft een ruim assortiment tandpasta en tandenborstels voor het gehele gezin en voor ieder gebit. De uitgebreide range varieert van tandpasta speciaal ontwikkeld voor kinderen tot wit makende tandpasta van White Now. Kortom, Prodent is er voor ons allemaal en streeft ernaar dat iedereen met een stralende glimlach het leven kan toelachen!

Veel Nederlanders hebben specifieke behoeften voor de verzorging van hun gebit en mond. Daarvoor is een goede mondverzorging van groot belang en Prodent helpt daarbij. Prodent biedt gebruikers alles wat zij van een tandpasta mogen verwachten en meer. Prodent tandpasta verzorgt de tanden, houdt ze schoon en gezond maar biedt ook specifieke oplossingen voor haar gebruikers. Dit komt onder meer omdat het ActiFluor bevat.

ActiFluor zorgt namelijk voor:

  • Versterking van het glazuur
  • Bescherming tegen cariës (gaatjes) en tanderosie
  • Een extra frisse adem

White Now voor direct wittere tanden

In 2011 heeft Prodent White Now geïntroduceerd. Deze exclusieve tandpasta’s zorgen voor zichtbaar wittere tanden. White Now tandpasta werkt volgens Blue Light Technology en bevat miljoenen delicate Blue Light deeltjes. Doordat blauw en geel contrasterende kleuren zijn, heffen de kleuren elkaar op en ontstaat er een direct visueel wit effect. Dit optische effect blijft werkzaam, zelfs na het wegspoelen van het tandpastaschuim. De werking van deze formule is klinisch bewezen.

Nature Elements

In 2018 heeft Prodent de Nature Elements tandpasta’s geïntroduceerd. Prodent Nature Elements is een nieuwe lijn tandpasta’s met 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De milde tandpasta’s combineren natuurlijke extracten met het zink mineraal en bieden complete bescherming. Elke tandpasta heeft een specifieke werking: witmakend, zuiverend of helpt bij gevoelige tanden.

Kids

Omdat melktanden nog niet zo sterk zijn, zijn ze extra gevoelig voor gaatjes. Daarom is het belangrijk om goed voor het melkgebit te zorgen. Tandartsen adviseren dan ook vanaf het doorkomen van de eerste melktand te beginnen met poetsen met een speciale kindertandpasta voor het melkgebit. Prodent-tandpasta Woezel&Pip is speciaal afgestemd op baby’s en peuters van 0-6 jaar en bevat een aangepast fluoridegehalte. Ook de bijbehorende kindertandenborstel is speciaal ontwikkeld voor dreumesen, peuters en kleuters.

Gemiddeld wisselen kinderen hun tanden tussen de leeftijd van 5 en 12 jaar. Wanneer nieuwe tanden doorbreken zijn deze nog niet helemaal uitgehard. Het glazuur kan de tanden dan nog niet optimaal beschermen tegen gaatjes. Dit maakt nieuwe tanden extra gevoelig voor gaatjes en tandplak. Daarom heeft Prodent ook voor kinderen in de leeftijdsgroep 6 + kindertandpasta’s en tandenborstels, speciaal afgestemd op het melk- en wisselgebit.

Neem contact op met Unilever over Prodent

Als u vragen of opmerkingen heeft over Prodent, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven