Doorgaan naar Inhoud

Sun

Sun logo
Sun Banner

Sun-vaatwasmiddel is al vijftig jaar dé vaatwasspecialist van Nederland. Sun kwam in de jaren zestig als eerste machinevaatwasmiddel op de markt. Sinds die tijd is er veel veranderd en blijven we onszelf en de producten ontwikkelen.

Sun Powered By Nature

Sinds kort is Sun All-in-1 Powered by Nature op de markt. Deze vaatwastabletten zorgen voor gegarandeerde reinigingskracht van de reguliere Sun All-in 1 vaatwastabletten en bestaan voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong!

Sun Powered by Nature is het eerste Sun vaatwastablet gecertificeerd met een Ecolabel, wat inhoudt dat het de gehele levenscyclus voldoet aan hoge milieunormen.

Moderne tijden – moderne middelen

Dat is te zien in de ontwikkeling van onze producten. Vaatwassen moet uiteraard een schone vaat opleveren, maar daarnaast ook gemakkelijk zijn. De innovaties van Sun zijn hier dan ook vooral op gericht.

Zo heeft Sun jaren geleden vaatwaspoeder in tabletvorm geïntroduceerd (makkelijker doseren). Later voegde zij daar glansspoelmiddel aan toe (geen extra fles meer in het keukenkastje), zout (tegen kalkaanslag en een betere werking bij hard water) en glasbescherming tegen glascorrosie – het witte waas op glazen (Sun 4in1). Daarna introduceerde Sun de 5in1 Extra Power-tabletten met alle functies van Sun 4in1 en daarnaast extra reinigingskracht, waardoor heel de vuile vaat zonder voorspoelen direct de vaatwasser in kon.

Sun stopt met tellen...

Tegenwoordig is Sun All-in-1 op de markt. Vaatwastabletten waarin alles zit voor een schoon en stralend resultaat, zodat het toevoegen van zout of spoelglans niet nodig is. Sun All-in-1 is zó compleet dat het zelfs bij lagere temperaturen een perfect resultaat geeft. Deze tabletten zijn ook beschikbaar met citroenextracten. Voor de extra vuile vaat is er Sun All-in-1 Extra Power.

Alle Sun-tabletten kunnen direct de vaatwasser in. Ze zijn voorzien van een biologisch afbreekbare tabletfolie, gemaakt van een unieke wateroplosbare film. Dat maakt een eind aan het geknoei met verpakkingen en vieze handen.

Nog even op een rijtje:

  1. Sun All-in-1 Powered By Nature heeft 90% ingrediënten van natuurlijk oorsprong en is het eerste vaatwastablet met ecolabel!
  2. Sun Vaatwasmiddel verwijdert vlekken en etensresten, gaat kalkaanslag tegen en zorgt voor een stralend schoon resultaat.
  3. Sun Spoelglansmiddel is speciaal ontwikkeld om water sneller en vollediger van de vaat te laten lopen. Hierdoor krijgt u een streeploos en glanzend resultaat.
  4. Sun Zout onthardt het water en gaat kalkaanslag tegen.
  5. Sun All-in-1 Extra Power verwijdert de meest hardnekkige vlekken en is onze nummer 1-variant op reiniging.
  6. Sun All-in-1 Extra Shine is onze nummer 1-variant voor een stralende glans.
  7. Sun All-in-1 Extra Hygiene is onze nummer 1-variant voor een diepe hygienische reiniging.

Meer informatie over de producten van Sun en andere huishoud- en schoonmaaktips vind je op Cleanipedia.

Machineonderhoud

Met Sun wordt uw vaat stralend schoon. Maar de vaatwasser dient ook af en toe onderhouden te worden. Daarom heeft Sun producten ontwikkeld speciaal voor het gebruik en onderhoud van de vaatwasmachine.

Sun Machinereiniger reinigt uw vaatwasser grondig. De krachtige poederoplossing is bovendien heel gemakkelijk in gebruik. Doe de inhoud van het zakje in het doseerbakje en laat de lege vaatwasser het normale programma draaien. Reinig eens per maand uw vaatwasser met Sun Machinereiniger, zodat deze gedurende langere tijd zijn optimale werking behoudt.

Sun Verfrisser zorgt voor een aangename geur in de vaatwasser. Er blijft geen geur achter op uw vaat en dit product werkt ook tussen de vaatwasbeurten door. Deo 2- in-1 met Citroen gaat onaangename geurtjes tegen door de frisse geur van citroen in uw vaatwasser te verspreiden.

Cleanright

Cleanright is een Europese website waarop in verschillende talen (waaronder Nederlands) veel nuttige informatie wordt gegeven over wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten. Zo is er veel informatie te vinden over welk type product u kunt gebruiken voor verschillende taken, zoals het schoonmaken van oppervlakken, meubels en stoffen.

Ook zijn er tips te vinden om water, energie én geld te besparen en de uitstoot van CO2 te verminderen. Verder wordt uitleg gegeven over hoe u de beste resultaten behaalt met uw producten, over ingrediënten, hoe u producten veilig gebruikt, en wat u moet doen als er sprake is van een ongeluk of verkeerd gebruik.

Cleanright is een gezamenlijk initiatief van A.I.S.E. – de organisatie die de industrie van zeep, wasmiddelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten vertegenwoordigt – en Cefic, die de chemische industrie in Europa vertegenwoordigt. In Nederland worden deze branches vertegenwoordigd door respectievelijk NVZ en VNCI.

Branchevereniging

Unilever, de fabrikant van Sun, is lid van de NVZ, de Nederlandse branchevereniging voor fabrikanten en importeurs van was- en reinigingsmiddelen.

Terug naar boven