Doorgaan naar Inhoud

Neutral wasverzorging

Neutral wasverzorging

Neutral is een bijzonder product in onze portfolio. Alle Neutral-producten – zowel wasmiddelen als producten voor huidverzorging – zijn vrij van parfum en kleurstoffen.

Veilig en effectief

Onze huid is een kostbaar én zichtbaar bezit. Invloeden van buitenaf, zoals airconditioning en water- en luchtverontreiniging, belasten onze huid steeds weer. Net zoals veranderende levensstijlen. Bovendien komt onze huid vaak in aanraking met stoffen die een ongewenste huidreactie kunnen veroorzaken: zogenaamde allergenen.

Neutral heeft een assortiment wasmiddelen die veilig zijn en zorgen voor een schone en zachte was. Of het nu gaat om witte, gekleurde, zwarte of fijne was, Neutral heeft er de juiste producten voor. Daarnaast is er Neutral-wasverzachter om de was heerlijk zacht te maken.

Behalve wasmiddelen en wasverzachter omvat het assortiment tevens Neutral-afwasmiddel, voor een schone vaat en extra mild voor de handen. Neutral bevat 0% parfum en 0% kleurstof en is bovendien dermatologisch getest.

Geschiedenis en filosofie

In de jaren 70 bundelden Sporex (fabrikant van ongeparfumeerde huidverzorgingsproducten) en Neutral (toen al actief in Scandinavië) hun krachten. Beide bedrijven werkten volgens exact dezelfde filosofie, dus waarom dan niet de handen ineenslaan? Het merk groeide onder de naam Neutral uit tot één sterk merk, maar de filosofie bleef behouden: kwalitatief hoogstaande (huid)verzorgingsproducten ontwikkelen en produceren, met 0% parfum en 0% kleurstof.

In Nederland heeft Neutral nu een breed assortiment producten, variërend van wasmiddelen tot (baby)huidverzorgingsproducten.

Zie ook de brochure met informatie over wasmiddelen in het algemeen.

Neem contact op met Unilever over Neutral wasverzorging

Als u vragen of opmerkingen heeft over Neutral wasverzorging, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven