Doorgaan naar Inhoud

Neutral huidverzorging

Neutral logo

Neutral is een bijzonder product in onze portfolio. Alle Neutral-producten – zowel producten voor huidverzorging als wasmiddelen – zijn vrij van parfum, kleurstoffen en parabenen.

Kostbaar bezit

Onze huid is een kostbaar én zichtbaar bezit. Invloeden van buitenaf, zoals airconditioning en water- en luchtverontreiniging, belasten onze huid steeds weer. Net zoals veranderende levensstijlen. Bovendien komt onze huid vaak in aanraking met stoffen die een ongewenste huidreactie kunnen veroorzaken: zogenaamde allergenen.

Een goede, complete huidverzorging én het juiste productgebruik zijn van groot belang om de huid gezond te houden. Daarom is er Neutral: 0% parfum en 0% kleurstof, 0% parabenen en andere overbodige toevoegingen en dat maakt de producten geschikt voor élk huidtype. Van de gevoelige en problematische huid tot de tere babyhuid. En niet te vergeten: de normale huid.

Face care

Neutral heeft nu ook een speciale gezichtsverzorgingslijn: Face Care, ideaal voor elke vrouw die haar gezicht goed en veilig wil verzorgen. De lijn omvat producten om het gezicht te reinigen (make-up remover wipes en face wash) en te verzorgen (skin tonic en face cream). De producten zijn zo vormgegeven dat ze niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook hygiënisch omdat bij veel van onze producten de handen niet in directe aanraking komen met het product. Neutral Face Care biedt optimale gezichtsverzorging, ook wanneer je een gevoelige huid hebt of last hebt van eczeem.

Baby Care

Het kwetsbare huidje van je baby heeft de beste verzorging nodig, de speciale formule voor de gevoelige huid van Neutral past daar dan ook perfect bij. De Neutral 0% Baby Care range voorziet van een zestal aan producten om je te helpen met de verzorging van jouw baby’s huidje van wipes tot shampoo tot olie. De producten zorgen voor een gemakkelijke reiniging en de juiste bescherming. Al onze baby producten houden zich aan de Neutral’s 0% filosofie en bevatten geen parfum, kleurstoffen en parabenen én zijn dermatologisch getest.

Haar & Skin Care

Bij Neutral geloven we dat je niet teruggehouden moet worden door huidallergieën. Je hoofdhuid, gezicht en lichaam kunnen aangetast worden door onnodige additieven in persoonlijke verzorgingsproducten waardoor allergische reacties of irritaties kunnen ontstaan. Onze haar-, huid- en face care range zijn voorzien van vele alledaagse producten, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige (hoofd)huid zodat jij je dagelijkse activiteiten kan voortzetten met minder zorgen om huid irritatie.

Of het nu gaat om shampoo, conditioner, hand cream, shower gel of body lotion, Neutral 0% heeft de producten om jouw huid schoon, verfrist en zacht te houden. Al onze producten zijn goedgekeurd door de Danish Asthma en Allergy Association.

Geschiedenis en filosofie

In de jaren 70 bundelden Sporex (fabrikant van ongeparfumeerde huidverzorgingsproducten) en Neutral (toen al actief in Scandinavië) hun krachten. Beide bedrijven werkten volgens exact dezelfde filosofie, dus waarom dan niet de handen ineenslaan? Het merk groeide onder de naam Neutral uit tot één sterk merk, maar de filosofie bleef behouden: kwalitatief hoogstaande (huid)verzorgingsproducten ontwikkelen en produceren, 0% parfum en 0% kleurstof.

In Nederland heeft Neutral nu een breed assortiment producten, variërend van (baby)huidverzorgingsproducten tot wasmiddelen.

Zie ook de brochure met informatie over Haarverzorging en Deodorant in het algemeen.

Neem contact op met Unilever over Neutral huidverzorging

Als u vragen of opmerkingen heeft over Neutral huidverzorging, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven