Doorgaan naar Inhoud

Zendium

Zendium logo
Zendium toothpaste banner

Geboren uit wetenschap en versterkt door de natuur, beschermt Zendium de mond op natuurlijke wijze. Zendium tandpasta gebruikt enzymen en proteïnen die de natuurlijke bescherming van de mond ondersteunen. Het stimuleert goede bacteriën die de mond beschermen en helpt de mondweerstand te verbeteren en gevoeligheid te bestrijden.

Alle tandpasta’s in het Zendium-assortiment zijn samengesteld op basis van een unieke, gepatenteerde formule welke helpt de weerstand van de mond te versterken en een natuurlijke manier van bescherming biedt.

Unieke formule

In 1969 deed microbioloog Dr. Henk Hoogendoorn onderzoek naar de manier waarop onze monden op natuurlijke wijze onze tanden en ons tandvlees beschermen. Als resultaat van dit werk, had hij de inspiratie om Zendium tandpasta te ontwikkelen, met natuurlijke enzymen en proteïnen om de oorzaken van een slechte mondweerstand op natuurlijke wijze te helpen bestrijden. Dankzij deze uitvinding is in Nederland sinds 1979 Zendium geïntroduceerd.

Een natuurlijke manier van beschermen

Zendium is de eerste tandpasta die het gebit reinigt zoals ook de natuur dat doet – met behulp van enzymen. Naast enzymen bevat het ook proteïnen om de weerstand van de mond te versterken. Zo helpt Zendium de tanden en het tandvlees beter te beschermen tegen slechte bacteriën die de mondweerstand verlagen. Ten slotte zorgt fluoride in Zendium voor versterking en bescherming van het glazuur van tanden en kiezen.

Milde bestandsdelen

Zendium bevat uitsluitend milde ingrediënten. Het bevat 0% SLS (Sodium Lauryl Sulfate) schuimmiddel, dat vaak in traditionele tandpasta's gebruikt wordt. Daarentegen gebruikt Zendium een mild schuimmiddel dat het gevoelige weefsel van de mond respecteert, en bevat het natuurlijke enzymen en proteïnen, waarvan sommigen al in de mond aanwezig zijn. Dat betekent dat Zendium geschikt is voor mensen met de meest gevoelige monden.

De kracht van Zendium

  • Beschermt de mond op natuurlijke wijze
  • Bestaat voor 93% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • Vrij van SLS, schuimt mild
  • Milde smaak

Neem contact op met Unilever over Zendium

Als u vragen of opmerkingen heeft over Zendium, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven