Doorgaan naar Inhoud

Calve

Calve logo

Met de sauzen van Calvé is het iedere dag feest. En dan is er ook nog Calvé Pindakaas. Wie is daar niet groot mee geworden?

Ruime keuze

Of het nou gaat om een dagelijkse maaltijd met aardappelen, vlees en groenten of een feestje, bbq, fondue of gourmet, met Calvé wordt je maaltijd net wat lekkerder! Calvé biedt een ruim assortiment aan sauzen en dressings voor verschillende momenten. Zo zijn er heerlijke mayonaises – lekker voor bij de aardappeltjes – en verrukkelijke partysauzen, die elke barbecue, gourmet en dagelijkse maaltijd nog feestelijker maken!

Haal eruit wat erin zit

Daarnaast is er natuurlijk ook Calvé Pindakaas, dé favoriete pindakaas van Nederland. Calvé Pindakaas is een bron van bouwstoffen, vitaminen en mineralen en is smeuïg tot op de bodem.

Al meer dan 115 jaar

Calvé is al meer dan 115 jaar een vertrouwd merk. Ontstaan in 1898 uit een fusie tussen de in 1883 opgerichte Nederlandsche Oliefabriek (NOF) in Delft en het Franse bedrijf van de gebroeders Emmanuel en George Calvé, staat Calvé voor kwaliteit en de beste smaak. Of het nu om mayonaise, sladressing of pindakaas gaat!

Neem contact op met Unilever over Calve

Als u vragen of opmerkingen heeft over Calve, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven