Doorgaan naar Inhoud

Lifebuoy

Lifebuoy logo
Lifebuoy banner- BE

Lifebuoy, opgericht in 1894 door William Lever, brengt expertise in superieure hygiëne. Wereldwijd #1 in hygiëne zeep. Voor hygiënisch schone handen!

Wereldwijd #1 in beschermende hygiëne zeep

Lifebuoy is opgericht in 1894 door William Lever vanuit een nobel doel om de cholera epidemie tijdens het victoriaans tijdperk in het Verenigd Koninkrijk te stoppen en levens te redden. Inmiddels is Lifebuoy ’s werelds #1 in beschermende hygiëne zeep, aanwezig is meer dan 60 landen en worden er wereldwijd met educatieve handenwas programma’s meer dan een half miljard mensen geholpen.

Hygiëne handgels

De Covid-19 crisis heeft de wereld veranderd en ook in Nederland is hand hygiëne essentieel. Lifebuoy wil mensen helpen en leren hoe belangrijk hand hygiëne is voor hun gezondheid en omgeving. Niet alleen door het goed wassen van de handen, wat de verspreiding van bacteriën helpt voorkomen, maar ook door het gebruik van hygiëne handgels. Naast hygiënische zeep biedt Lifebuoy namelijk ook handgels aan om de hand hygiëne, zonder het gebruik van water, een boost te geven wanneer mensen dit het meest nodig hebben: onderweg en in het openbaar. Lifebuoy ondersteunt en verzorgt ook je huid.

Meer informatie over de producten van Lifebuoy en andere huishoud- en schoonmaaktips vind je op Cleanipedia.

Neem contact op met Unilever over Lifebuoy

Als u vragen of opmerkingen heeft over Lifebuoy, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven