Doorgaan naar Inhoud

Wijzigingen Raad van Commissarissen Unilever Nederland

Gepubliceerd:

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Rotterdam, 17 januari 2022 – Mevrouw Gerdi A. Verbeet is per 1 januari 2022 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland. Zij volgt daarbij de heer Drs. C.W. (Kees) van der Waaij op, die op 31 december 2021 is teruggetreden.

Unilever logo

Per 15 januari 2022 is mevrouw drs. W.A.P.J. (Willemien) Caderius van Veen RA (62) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland.

Willemien Caderius van Veen heeft een achtergrond in Finance & Accounting, ICT en Business transformation. Zij is werkzaam geweest als CFO/Group Controller bij de Herman Beverages Group en als interimmanager/bestuursadviseur bij diverse bedrijven binnen Nederland. Tussen 1984 – 2005 heeft zij verschillende managementfuncties bekleed binnen Unilever, waaronder de functie van Business Development Manager Financial Shared Services. Momenteel is zij als commissaris en lid actief in audit- en risicocommissies bij o.a. pensioenfondsen, een (uitvaart)verzekeringsmaatschappij en een woningcorporatie.

De Raad van Commissarissen van Unilever Nederland bestaat in de nieuwe samenstelling uit de volgende personen:

G.A. Verbeet (voorzitter)
Dr. M.W.M.M. Aben
Prof. dr. E. Verhulp
Drs. W.A.P.J. Caderius van Veen RA

Meer informatie

Wijzigingen Raad van Commissarissen Unilever Nederland (PDF 123.2 KB)

Unilever Nederland
Mediarelations.rotterdam@unilever.com

Terug naar boven