Doorgaan naar Inhoud

Sunil

Sunil logo

Sunil zorgt voor een schone was die ook nog eens verrukkelijk ruikt. Daarnaast is Sunil verrassend laag geprijsd. Een droomcombinatie voor uw was, uw zintuigen en uw portemonnee!

Wassen leuker maken

Er zijn activiteiten in het huishouden, zoals boodschappen doen, koken, schoonmaken, wassen en strijken, waar je niet altijd zin in hebt, maar die toch moeten gebeuren. Sunil wil het wassen nét wat leuker maken met producten die makkelijk zijn in het gebruik en een verrukkelijke geur én een fleurige verpakking hebben. Bovendien heeft Sunil een verrassend lage prijs. Om vrolijk van te worden!

De toevoeging van essentiële oliën zorgt voor de heerlijke geur van Sunil. Er zijn drie varianten: Tropische Bloemen & Ylang Ylang, Lavendel & Chinese Bloesem en Zonnige Citroenen en Oranjebloesem.

Gemakkelijk

In het verleden had Sunil aparte producten voor de gekleurde en witte was, maar de huidige Sunil-varianten kunnen zowel voor de gekleurde als de witte was worden gebruikt.

Cleanright

Cleanright is een Europese website waarop in verschillende talen (waaronder Nederlands) veel nuttige informatie wordt gegeven over wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten. Zo is er veel informatie te vinden over welk type product u kunt gebruiken voor verschillende taken, zoals het schoonmaken van oppervlakken, meubels en stoffen. Ook zijn er tips te vinden om water, energie én geld te besparen en de uitstoot van CO2 te verminderen. 

Verder wordt uitleg gegeven over hoe u de beste resultaten behaalt met uw producten, over ingrediënten, hoe u producten veilig gebruikt, en wat u moet doen als er sprake is van een ongeluk of verkeerd gebruik.

Cleanright is een gezamenlijk initiatief van A.I.S.E. – de organisatie die de industrie van zeep, wasmiddelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten vertegenwoordigt – en Cefic, die de chemische industrie in Europa vertegenwoordigt. In Nederland worden deze branches vertegenwoordigd door respectievelijk NVZ en VNCI.

Zie ook de brochure met informatie over reinigingsmiddelen in het algemeen.

Neem contact op met Unilever over Sunil

Als u vragen of opmerkingen heeft over Sunil, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven