Doorgaan naar Inhoud

Hertog

Hertog logo

Met Hertog IJs maak je samen genieten extra bijzonder. Hertog IJs verrast continu met nieuwe smaken, combinaties en formaten. Hertog IJs is gemaakt met passie; en dat proef je!

Momenten samen extra bijzonder maken

Of je nu samen bent met familie of met vrienden, op de bank of aan tafel, er zijn van die momenten samen waarop je extra wilt genieten, intens en met volle teugen. Hertog IJs wil zo’n moment samen extra bijzonder maken met haar uitgebreide assortiment verrassende smaken en combinaties. IJs voor elke smaak en voor ieder genietmoment. Altijd bereid met hart en ziel en met behulp van de beste ingrediënten. Je proeft de passie.

Oer-Hollands ijs

Hertog is oer-Hollands ijs en alleen in Nederland te vinden. Het bestaat al sinds 1976 en is opgericht door Willem den Hertog, van oorsprong een kaas- en eierenhandelaar in Dirksland die kwaliteit hoog in het vaandel had. In de warme zomer van 1976, toen zijn verkoop van eieren en kaas achterbleef bij die van voorgaande jaren, ging hij ook ijs verkopen om de omzet op peil te houden. Hertog was in 2007 merk van het jaar en heeft vele varianten voor verschillende momenten en behoeften.

Vele soorten en maten

Er zijn vijf categorieën Hertog IJs: Hertog-klassiekers, Hertog-ijssalon, Hertog Pints, Hertog ijs-potjes en Hertog kleintjes. Met de handige kleinverpakking kun je, behalve samen genieten, ook lekker in je eentje smullen. Hertog IJs is altijd direct schepbaar vanuit de vriezer (mits niet kouder dan -18 graden) en is ook goed te gebruiken voor het maken van smoothies, milkshakes en andere ijstraktaties.

Hertog, het lekkerste ijs van Nederland.

Neem contact op met Unilever over Hertog

Als u vragen of opmerkingen heeft over Hertog, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven