Toggle Zoeken

OMO logo

Omo

OMO vindt dat kinderen moeten kunnen buitenspelen en vies worden. Dat is goed voor hun ontwikkeling. Onze producten helpen zelfs de hardnekkigste vlekken te verwijderen.

Ga maar lekker je gang!

Het klinkt misschien vreemd uit de mond van een wasmiddelenfabrikant, maar wat OMO wil stimuleren is dat kinderen weer meer echt gaan spelen. Niet uren doorbrengen achter de playstation of de tv, maar lekker actief spelen. En dat spelen dan soms gepaard gaat met vuil is dan niet erg, dat hoort er nu eenmaal bij!

Omo de expert in kindervlekken

Ga maar lekker je gang! is dan ook beslist geen loze kreet. Het vormt de basis bij de ontwikkeling van al onze wasmiddelen. Nieuwe OMO met de extra waskracht van vlekverwijderaars is speciaal ontwikkeld om zelfs de allerhardnekkigste vlekken te verwijderen - vlekken zoals alleen kinderen die kunnen maken.

OMO bevat nu nóg meer waskracht en pakt vlekken zoals vet, olie, bloed, gras en ijs aan. Krachtig tegen moeilijke vlekken voor een door en door schoon resultaat met één product. OMO, met extra kracht van vlekverwijderaars, is beschikbaar voor de witte én de gekleurde was.

OMO zorgt al sinds 1952 voor een schone was. Het assortiment van OMO bestaat uit diverse producten. Wit of gekleurd, groot of klein, voor alle soorten was garandeert OMO de vertrouwde kwaliteit.

Maar OMO doet nog meer. In de armere landen investeren we in de ontwikkeling van wasmiddelen die bereikbaar zijn voor mensen met een lager budget. Zo maken we bijvoorbeeld in Azië en Afrika producten die tijd en watergebruik bij wassen op de hand drastisch beperken. Zo wordt wassen op de hand minder tijdrovend en minder arbeidsintensief.

Nieuwe generatie vloeibare wasmiddelen

OMO Klein & Krachtig combineert een krachtig wasresultaat met een geringere belasting voor het milieu. Het is tweemaal geconcentreerd, waardoor de helft minder wasmiddel nodig is voor hetzelfde wasresultaat in vergelijking met een niet-geconcentreerd wasmiddel. Slechts één dopje wasmiddel (35 ml in plaats van 75 ml) volstaat voor een hele was. Hierdoor worden water, karton en energieverbruik bespaard bij zowel de productie, het verpakkingsproces als het transport. OMO Klein & Krachtig is verkrijgbaar in de varianten wit en color.

Ons beste waspoeder ooit!

OMO Ultimate is speciaal ontwikkeld voor de witte was en heeft de kracht van een vlekverwijderaar. Zelfs vlekken die 48 uur oud zijn, van olie of chocola bijvoorbeeld, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Speciale optische opfrissers zorgen ervoor dat de was niet alleen schoon en fris, maar ook verrassend helder en stralend uit de machine komt. Waarom genoegen nemen met schoon, als het ook stralend wit kan zijn!

Cleanright

Cleanright is een Europese website waarop in verschillende talen (waaronder Nederlands) veel nuttige informatie wordt gegeven over wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten. Zo is er veel informatie te vinden over welk type product u kunt gebruiken voor verschillende taken, zoals het schoonmaken van oppervlakken, meubels en stoffen. 

Ook zijn er tips te vinden om water, energie én geld te besparen en de uitstoot van CO2 te verminderen. Verder wordt uitleg gegeven over hoe u de beste resultaten behaalt met uw producten, over ingrediënten, hoe u producten veilig gebruikt, en wat u moet doen als er sprake is van een ongeluk of verkeerd gebruik.

Cleanright is een gezamenlijk initiatief van A.I.S.E. – de organisatie die de industrie van zeep, wasmiddelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten vertegenwoordigt – en Cefic, die de chemische industrie in Europa vertegenwoordigt. In Nederland worden deze branches vertegenwoordigd door respectievelijk NVZ en VNCI.

Zie ook de brochure met informatie over reinigingsmiddelen in het algemeen.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top