Purely Pampering Lijn | Nieuws & Media | Unilever Nederland

Geniet van Dove Purely Pampering

Dove lanceerde in 2012 Purely Pampering, heerlijke douchecrèmes die de huid optimaal voeden en verzorgen. Tijdens de introductie kregen vrouwen de kans hun eigen geurvariant te bedenken en de hoofdrol te spelen in de 2013-campagne.

Dove’s heerlijkste verzorging

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Dove’s nieuwe Purely Pampering-lijn is een verwennende douche-ervaring die de huid werkelijk voedt. De twee douchecrèmevarianten, Sheaboter & Vanille en Kokosmelk met Jasmijnblaadjes, met Dove’s NutriumMoisture™-technologie, zorgen voor een rijk, romig schuim en geven de huid een ontspannen en gevoed gevoel.

Een nieuwe geur in 2013

In het kader van de recente introductie van Dove Purely Pampering gaf Dove vrouwen de kans een persoonlijke Purely Pampering-geurvariant aan de lijn toe te voegen. Zij konden op Dove Facebook een beschrijving van hun favoriete geur inzenden met een motivatie waarom ze deze geur graag wilden laten ontwikkelen. Eind juli werd uit 4.700 inzendingen een top vijf van genomineerden geselecteerd op wie men kon stemmen via de Dove Facebook-pagina. De genomineerden deden tijdens de stemronde mee aan een bijzondere geur- en designworkshop, waarin zij hun persoonlijke variant verder ontwikkelden.

Eind augustus werd bekendgemaakt dat Wendy Versteeg uit Zandvoort heeft gewonnen met haar ingrediëntencombinatie Meiklokje & Pistache. Deze winnende variant zal in 2013 in Europa verkrijgbaar zijn. Bovendien krijgt de winnares de hoofdrol in de campagne van haar eigen Dove Purely Pampering-douchecrème.

Bekijk het filmpje van Wendy waarin zij uitleg geeft over haar ingezonden ingrediëntencombinatie Meiklokje & Pistache. Bekijk ook de filmpjes van Dove’s geur- en designexperts, die uitleggen wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een douchecrème.

Twee varianten

Dove Purely Pampering is er in twee varianten, Sheaboter & Vanille en Kokosmelk met Jasmijnblaadjes. Sheaboter is een natuurlijk vet en bevat essentiële vitamines die je nodig hebt voor een zichtbaar mooie, gladde en zachte huid. Het staat bekend om z’n verzachtende eigenschappen. Kokosmelk bevat unieke en natuurlijke verzorgende ingrediënten, maakt de huid zacht en heeft daarnaast een fijne exotische geur.

Expert in huidverzorging

Dove is al meer dan vijftig jaar expert op het gebied van huidverzorging. Door de jaren heeft Dove continu innovatieve technologieën ontwikkeld om te helpen de huid nog beter te verzorgen. Bij Purely Pampering is – net als bij de andere douchecrèmes van Dove – gebruikgemaakt van de nieuwe NutriumMoisture™-technologie, een revolutionaire formule die de huid voedt tijdens het douchen en ervoor zorgt dat de huid er mooier en gezonder uit gaat zien.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE