Robijn Capsules | Nieuws & Media | Unilever Nederland

Robijn Capsules

Met de nieuwe Robijn Capsules heb je het beste van Robijn in een capsule: schoon, fris en stralende kleuren.

Geavanceerde waskracht

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Er is bijna niets zo lekker als pas gewassen kleding die je huis vult met een heerlijke frisse geur. De Robijn Capsules bieden het beste van Robijn. Elke capsule levert niet alleen geavanceerde waskracht, maar bevat ook een heerlijk parfum en natuurlijk de kleurbeschermers die je van Robijn gewend bent. Voor een schone, frisse was en stralende kleuren.

Handig maatje

De nieuwe capsules zijn beschikbaar in drie verschillende varianten: Color, Color Purple Sensation en Stralend Wit. Zo krijg je de beste zorg van Robijn in één capsule. Eén capsule is genoeg voor een hele was en de capsules zijn ook bij lage temperaturen te gebruiken. En heel handig, want zo weet je dat je niet te veel of te weinig wasmiddel gebruikt. Plaats de capsule als eerste in de trommel, voordat je de was erin doet, en voilà: een stralende frisse was!

Tante Es

Jörgen Raymann en zijn alter ego Tante Es zijn de nieuwe gezichten in de Robijn-commercial die de nieuwe capsules bij de Nederlanders thuis zal brengen. Robijn wilde graag de was doen bij Jörgen en Tante Es, omdat zij tot de kleurrijkste combinaties op de Nederlandse televisie behoren. 

Tante Es met haar kleurrijke kleding weet als geen ander hoe belangrijk het is om kleuren stralend te houden. Met de nieuwe Robijn Capsules zorgt zij er als een echte wasuma (Surinaamse wasvrouw) voor dat zowel haar eigen kleding als die van Jörgen mooi, schoon en kleurrijk blijft. Of zoals Tante Es het in de commercial zegt: “Het beste van hier tot Paramaribo.”

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE