Unilevers merken in Nederland | Nieuws & Media | Unilever Nederland

Unilevers merken in Nederland

November 2012 - Miljoenen consumenten kiezen dagelijks voor een van onze merken. Overal ter wereld, ook in Nederland. Om welke merken gaat het eigenlijk in Nederland, wat hebben ze te bieden en waar staan ze voor op het gebied van duurzaamheid? Lees erover in onze vernieuwde merkensectie.

Vertrouwde namen

Unilever logo

Wereldwijd heeft Unilever circa 400 merken op de markt, populaire en bekende merken die iedere dag door twee miljard mensen worden gebruikt. We zijn dan ook een van de grootste producenten van voedingsmiddelen en producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging ter wereld.

Ook in Nederland zijn onze merken vertrouwde namen. Van Andrélon tot Zwitsal, van Andy tot Robijn en van Blue Band tot Unox, in vrijwel ieder huishouden is wel minstens één van onze merken te vinden. In onze vernieuwde merkensectie geven we nu nog meer informatie over de merken die in Nederland op de markt zijn. Artikelen over campagnes, filmpjes, commercials en de laatste live-updates op Facebook, Twitter en YouTube.

Onze merken en duurzaamheid

In onze ogen is duurzaam ondernemen – in de breedste zin van het woord – de enige en juiste manier om duurzaam te kunnen groeien. Ons wereldwijde Unilever Sustainable Living Plan wijst ons de weg om groei te realiseren en tegelijkertijd gezondheid en welzijn van meer dan 1 miljard mensen te helpen verbeteren, onze milieu-impact te halveren en 100% van onze landbouwgrondstoffen uit duurzame landbouw te betrekken.

Iedere dag komen twee miljard mensen overal ter wereld in aanraking met onze merken. Dat geeft ons een unieke mogelijkheid een positieve impact te hebben op duurzaamheid via onze producten en de manier waarop consumenten ze gebruiken. Om hierover meer informatie te kunnen geven, is het onderdeel ‘Merken in actie’ aan onze merkensectie toegevoegd. Hier zijn artikelen en filmpjes te vinden die laten zien hoe een aantal van onze merken duurzaamheid integreert in hun missie, producten en campagnes.

Neem eens een kijkje en lees bijvoorbeeld over Ben & Jerry’s in Hellendoorn – waar hard wordt gewerkt aan steeds duurzamer produceren, over de passie van Knorr om consumenten de beste duurzame keuze te bieden of bekijk het filmpje over de varkensboeren die Unox het vlees leveren dat een Beter Leven-keurmerk van de Dierenbescherming heeft gekregen.

Meer over deze onderwerpen te weten komen

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE