Andrelon Natuurlijk Puur | Nieuws & Media | Unilever Nederland

Andrélon Natuurlijk Puur

Andrélon maakt natuurlijke haarverzorging voor iedereen bereikbaar met de nieuwe lijn Natuurlijk Puur. Zes haarverzorgingsproducten met natuurlijke, pure ingrediënten.

Relaxgevoel

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

In ons drukke bestaan hebben we vaak weinig tijd voor ontspanning. Maar soms vinden we toch even een momentje om te relaxen, bijvoor­beeld tijdens het douchen. Daarom hebben de producten in Andrélons nieuwe lijn Natuurlijk Puur heerlijke, ontspannende geuren die het relaxgevoel extra versterken.Met Natuurlijk Puur maak je van haarverzorging een zen-moment.

Andrélon Natuurlijk Puur is er in twee verschil­lende varianten: Zuiver & Zen met extract van groene thee en vitamine C voor fris, vol en gezond uitziend haar. En Zijdeglans & Zen met avocado- en amandelolie voor prachtig verzorgd en glanzend haar. De Natuurlijk Puur-producten bevatten geen siliconen*, parabenen en kleurstoffen.

Zuiver & Zen

De milde Zuiver & Zen-formules bevatten natuurlijke energy boosters als groene thee en vitamine C. Als je fijn, slap haar hebt dat snel vet en futloos wordt, dan geven deze producten je haar net dat beetje extra volume. Er is een Zuiver & Zen-shampoo, haaropfrisser (voor luchtig en fris haar zonder wassen) en een anti-klitspray.

Zijdeglans & Zen

De natuurlijke avocado- en amandelolie in de Zijdeglans & Zen-producten geven je haar de extra verzorging en glans die het nodig heeft zonder het te verzwaren. Heel geschikt voor haar dat wat dof is en wel een opkikker kan gebruiken. Het assortiment omvat een shampoo, een conditioner en een 1-minuutmasker.

*Siliconenvrij, met uitzondering van het Zijdeglans & Zen 1-minuutmasker.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE