Love your hair met Dove | Nieuws & Media | Unilever Nederland

Love your hair met Dove

Dove introduceert de Split Ends Rescue-lijn en een vernieuwde Intense Repair-lijn, producten die je haar tot in de puntjes voeden en versterken.

Haal het mooiste uit je haar

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Als je haar maar goed zit… daar hebben we allemaal onze eigen maniertjes voor. Sommige verzorgings- of stylingtrucs kunnen echter ongemerkt de haarconditie belasten. Bijvoorbeeld doordat je je haar elke zes weken kleurt of het regelmatig in model brengt met föhn, krul- of stylingtang. Ook meerdere keren per dag borstelen kan al effect hebben op de haarconditie.

Daarnaast laten invloeden van buitenaf (wassen met te heet water, zwemmen in chloor- of zeewater en zonnen) en effecten van binnenuit (stress, ongezonde voeding) hun sporen na. Door al deze factoren kan de conditie achteruitgaan wat je terugziet in zwak, dof en futloos haar. Het voelt stug aan, pluist snel en is niet meer makkelijk te stylen.

Om je haar weer in een goede conditie te brengen, heeft Dove intensieve herstelproducten ontwikkeld die ervoor zorgen dat droog en beschadigd haar optimaal herstelt en wordt gevoed, zodat het weer een gezonde uitstraling krijgt en makkelijk in model valt. En als je haar goed zit, geeft je dat ook een goed gevoel over jezelf, wat vervolgens weer kan doorwerken in je dagelijks leven: als je lekker in je vel zit, ben je actiever en doe je ook sneller dingen die je leuk vindt.

Split Ends Rescue

Een nieuwe lijn van Dove, speciaal ontwikkeld om haarpunten weer een gezonde uitstraling te geven, is de Split Ends Rescue-lijn. Deze lijn, met producten op basis van het Active Sealing Serum, herstelt 80% van je gespleten haarpunten na slechts drie keer gebruiken*. De verzorgingsproducten voeden en herstellen het haar vanaf de wortel tot in de puntjes. Het serum hecht de uiteinden van de haarschacht weer aan elkaar, waardoor droge ruwe punten mooi glad en zacht worden. De Split Ends Rescue-lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een leave on-behandeling.

Intense Repair

De producten van Dove Intense Repair helpen droog, beschadigd haar diep van binnen te herstellen dankzij een unieke formule op basis van Keratin Repair Actives. Deze actieve ingrediënten versterken en herstellen het kwetsbare haar tot op celniveau in slechts twee weken*. 

Hierdoor zal het haar minder snel beschadigen en afbreken en voorkom je gespleten punten. Deze intens voedende haarverzorgingslijn van Dove zorgt ervoor dat je snel weer volop kunt genieten van je mooie haar en zorgeloos kunt stylen zoals je gewend was. De Intense Repair-lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner, een intensieve conditioner, een conditioner spray, een herstellend masker en nu ook een nieuwe 60 Second Treatment Shot.

Supersnelle herstelkuur in 60 seconden

De nieuwe Intense Repair 60 Second Treatment Shot is een uniek herstelproduct. De behandeling heeft maar 60 seconden inwerktijd nodig om beschadigingen te repareren. Dankzij een extra hoge concentratie voedende ingrediënten maakt deze snelle conditiebooster zwak, dof en broos haar sterker. Deze supersnelle herstelkuur is los per behandeling te koop.

Love your hair…more!

Doe je voordeel met onderstaande tips van haarstyliste Charlotte Charpentier om je haar topfit te houden, zodat je elke dag kunt genieten van mooi haar.

  • Probeer je föhn of stylingtang eens op een minder hete stand te gebruiken. Vaak is de hoogste stand niet eens nodig voor het gewenste resultaat.
  • Dagje strand? Bedek je hoofd met een hoed of sjaal om je haar te beschermen. Als je kopje onder bent gegaan in zee, spoel je haar dan meteen uit met leidingwater, zodat er geen restjes zout achterblijven (dit heeft namelijk een uitdrogend effect). En laat ‘s avonds lekker lang een masker inwerken, zoals het Dove Intense Repair Herstellende Masker.
  • Slapen met nat haar is echt een no-go: nat haar is extreem kwetsbaar en kan sneller afbreken en beschadigen. Dep het altijd zachtjes droog na het wassen en knijp overtollig vocht eruit. Borstel het voorzichtig pluk voor pluk door, bijvoorbeeld met een druppel Dove Split Ends Rescue Leave On Treatment op elke lok.
  • Draag je haar niet altijd in een strakke staart en laat dunne elastiekjes met een metalen stukje links liggen – die kunnen je haar beschadigen. Als je heel lang haar hebt, probeer dan eens een losse vlecht als ‘haarvriendelijke’ oplossing.
  • Vervang een kussensloop van katoen door een satijnen kussensloop. Satijn geeft minder wrijving en weerstand dan katoen, je haar glijdt er soepeler overheen, zodat het ook minder snel beschadigd raakt.

* Bij gebruik van shampoo en conditioner versus niet-conditionerende shampoo, na 5x wassen

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE