Dove Purely Pampering | Nieuws & Media | Unilever Nederland

Verrukkelijke verwennerij na het douchen

Dove heeft haar Purely Pampering-lijn uitgebreid met drie verzorgende bodylotions in de geuren Sheaboter & Vanille, Kokos & Jasmijnblaadjes en Amandelmelk & Hibiscus en een bodycrème.

Verwenmoment voor je huid

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Vrouwen met een druk leven koesteren de momenten die ze voor zichzelf hebben. Deze momenten hebben ze immers hard nodig om te ontspannen en goed in hun vel te zitten. Zo’n verwenmoment creëer je niet alleen onder de douche, maar ook daarna, bij het verzorgen en voeden van de huid. Dove breidt haar Purely Pampering-lijn daarom uit met drie verzorgende bodylotions en een bodycrème. Deze producten combineren ultieme verzorging met heerlijke, warme geuren.

Drie verrassende geuren

De drie nieuwe bodylotions van Dove hebben elk een verrassende geur en een unieke werking op de huid:

  • Amandelmelk & Hibiscus

De voedende crème met amandelmelk in combinatie met de geur van hibiscus zorgt voor een ware betovering van de zintuigen. Amandelmelk beschermt en verzorgt de huid, terwijl de geur van hibiscus een heerlijk rustgevend gevoel geeft.

  • Kokosmelk & Jasmijnblaadjes

Kokosmelk is een van de best bewaarde beautygeheimen. De unieke natuurlijke ingrediënten maken de huid zacht en hebben een kalmerende werking. De fijne geur van jasmijnblaadjes geeft een ontspannen en verwennend gevoel.

  • Sheaboter & Vanille

Sheaboter is een natuurlijk vet,onttrokken aan de noten van de sheaboom. Sheaboter staat bekend om haar verzachtende en herstellende eigenschappen en bevat essentiële vitamines die zorgen voor een zichtbaar mooie, gladde en zachte huid. Door de warme geur van vanille voel je je weer helemaal in balans. Probeer ook de nieuwe Purely Pampering-bodycrème in deze variant.

De Dove Purely Pampering-producten zijn ook verkrijgbaar in verschillende leuke cadeauverpakkingen, zoals het Purely Pampering Almond-hartblik en de Purely Pampering Kokosmelk-massagebox.

Therapie voor de huid

Dove is al meer dan vijftig jaar expert op het gebied van huidverzorging. Door de jaren heen heeft het merk continu innovatieve technologieën ontwikkeld, waarmee Dove vrouwen helpt hun huid nog beter te verzorgen. Evenals de andere bodylotions van Dove, bevat de Dove Purely Pampering-lijn DeepCare Complex. Deze technologie dringt door in de bovenste laag van de huid. De huid wordt zo niet alleen gehydrateerd, maar ook diep gevoed, met als resultaat een mooiere, zachtere en gladdere huid.

Naast deze technologie bevatten de nieuwe Dove Purely Pampering-bodylotions en -bodycrème ook bijzondere en rijke ingrediënten, zoals amandelmelk, hibiscus, kokosmelk, jasmijnblaadjes, sheaboter en vanille. Deze nieuwe varianten bieden een optimale verzorging en een puur verwenmoment na het douchen.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE