Free Cone Day | Nieuws & Media | Unilever Nederland

Free Cone Day

Sinds 1979 organiseert Ben & Jerry’s ieder jaar een Free Cone Day om alle trouwe fans te bedanken met gratis Fairtrade-ijs.

Gratis ijs

Free Cone Day 2015

Dit jaar deelt Ben & Jerry’s ijs uit op dinsdag 14 april voor de deur bij de Pathé-bioscopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Breda en bij de ijsfabriek van Ben & Jerry’s in Hellendoorn. Alle fans kunnen dan weer gratis genieten van heerlijk superpremium roomijs met 100% natuurlijke ingrediënten én veel aandacht voor milieu en samenleving, want daar draait het om bij Ben en Jerry’s.

Fans bedanken

De eerste Free Cone Day vond plaats in de stad waar de eerste winkel van Ben & Jerry’s was gevestigd, het Amerikaanse Burlington. Het was voor de oprichters Ben & Jerry een mooie manier om hun fans te bedanken en iets terug te doen voor de lokale gemeenschap die hun zaak in stand hield door hun ijs te kopen. 

De allereerste Free Cone Day bleek een succes. De hele stad kwam samen om te genieten van het gratis ijs. Na deze fantastische dag besloten Ben & Jerry voortaan ieder jaar een Free Cone Day te organiseren. Mede-oprichter Ben vindt dat een bedrijf iets terug moet geven aan de gemeenschap waar het zijn bestaan aan te danken heeft. Aangezien die ene ijswinkel in Burlington inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend ijsmerk, organiseert Ben & Jerry’s nu ieder jaar in april een Free Cone Day over de hele wereld.] 

Volg Ben & Jerry’s op Facebook en Twitter voor de exacte locaties. Bekijk het filmpje van Free Cone Day!

Bezoek voor meer informatie de site van Ben & Jerry’s.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE