Onze merken | Unilever Nederland

Onze merken

Elke dag gebruiken 2,5 miljard mensen een Unilever-product. Hier vindt u informatie over de producten die in Nederland op de markt zijn.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selection.

Axe

AXE is een sterk merk met een breed assortiment aan aantrekkelijke geuren.

Axe
Dove

Wat is schoonheid? Die vraag is moeilijk te beantwoorden. Dove vindt dat schoonheid voorkomt in vele vormen en maten.

Dove
Dove Men+Care

Dove Men+Care hanteert een nieuwe definitie van kracht: een waarin verzorging centraal staat. Omdat Dove Men+Care gelooft dat verzorging een man sterker maakt. Echte kracht blijkt uit de manier waarop je zorgt voor mensen die belangrijk zijn - inclusief jezelf. Of je nu op zoek bent naar een deodorant die je de hele dag een fris en droog gevoel geeft of naar een douchegel om je huid te hydrateren, Dove Men+Care producten zijn ontworpen om je huid te beschermen en te verzorgen.

Dove Men+Care
Rexona

Transpireren doen we allemaal. Op sommige momenten is dat heel nuttig, maar vaak is het juist heel vervelend. Dan heb je behoefte aan een deodorant die je écht de juiste bescherming biedt.

Rexona
Vaseline

Het wereldberoemde Vaseline potje behoeft bijna geen uitleg. Iedereen heeft er wel één in huis. Het is de oorsprong van alle Vaseline-producten.

Vaseline
Badedas

Ontwaak met de heerlijke douchegel en badschuim varianten van Badedas en je bent klaar voor de dag, wat de dag je ook zal brengen.

Badedas
Neutral huidverzorging

Neutral is een bijzonder merk in onze portfolio. Alle Neutral-producten voor huidverzorging zijn vrij van parfum, kleurstoffen en parabenen.

Neutral huidverzorging
Simple

Simple filosofie: omdat de huid gevoelig is geboren, is Simple geboren om huidvriendelijk te zijn

Simple
Zwitsal

Wie kent hem niet; de beroemde baby met het kuifje? Het symbool van de heerlijk geurende, verzorgende Zwitsal-producten, speciaal voor de kwetsbare babyhuid. Maar ook volwassenen zijn dol op Zwitsal!

Zwitsal
Andrélon

Andrélon, in 1940 opgericht door de Nederlandse kapper André de Jong, biedt voor ieder wat wils: de juiste verzorging voor ieder haartype.

Andrélon
Prodent

Sinds 1935 een begrip op het gebied van tandenpoetsen: dat is Prodent. Een sterk merk met een schare trouwe fans. Poets je tanden sterk met Prodent.

Prodent
Zendium

Alle tandpasta’s in het Zendium-assortiment zijn samengesteld op basis van een unieke, gepatenteerde formule welke helpt de weerstand van de mond te versterken en een natuurlijke manier van bescherming biedt.

Zendium
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE