Toggle Zoeken

  1. Home
  2. Onze merken

Onze merken

Elke dag gebruiken 2,5 miljard mensen een Unilever-product. Hier vindt u informatie over de producten die in Nederland op de markt zijn.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selection.

Becel

Becel biedt lekkere en gezonde producten, die natuurlijk goed zijn voor het hart*. Geniet van Becel, zowel op brood als bij het koken.

Becel

Bertolli

Een rijk en intens leven, the Italian ‘gusto’. Eenvoudige, pure producten van Bertolli laten je genieten van de gezonde mediterrane levensstijl.

Bertolli

Blue Band

Al ruim 90 jaar expertise! Blue Band is sinds 1923 het voedingsmerk van Unilever voor alle gezinnen in Nederland!

Blue Band

Hellmann’s

De mayonaise van Hellmann’s is ’s werelds favoriet vanwege de onmiskenbare smaak en textuur. In de receptuur worden dan ook alleen de beste ingrediënten, zoals vrije-uitloopeieren en plantaardige oliën gebruikt. Daarom haal je met Hellmann’s het beste uit je maaltijd naar boven.

Hellmann’s

Knorr

Bij Knorr gaat het allemaal om de passie voor smaak: goede ingrediënten en de kennis van de Knorr Chefs om heerlijke Knorr-producten te maken.

Knorr

Lipton

Thee verfrist, ontspant, herstelt, verkwikt, verwarmt, verkoelt en hydrateert. Het hele lichaam profiteert ervan. Drink dus lekker, drink Lipton-thee.

Lipton

Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is een van 's werelds grootste foodservicebedrijven. Deze divisie heeft zich gespecialiseerd in producten en services voor de professionele keuken.

Unilever Food Solutions

Ben & Jerry’s

Ben & Jerry’s maakt al meer dan 35 jaar heerlijk ijs én is op een vooruitstrevende manier actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ben & Jerry’s

Calvé

Met de sauzen van Calvé is het iedere dag feest. En dan is er ook nog Calvé Pindakaas. Wie is daar niet groot mee geworden?

Calvé

Cup-a-Soup

Cup-a-Soup biedt de lekkerste soepen voor tussendoor. Voor thuis én op het werk.

Cup-a-Soup

Duryea

Duryea Maizena, hét keukengeheim om sauzen te binden en gebak telkens weer te laten lukken.

Duryea

LÄTTA

Lätta is een volledig nieuw en eigentijds product: luchtig opgeklopte halvarine die je kunt smeren en zelfs scoopen.

LÄTTA

Ola

Mensen hebben meer behoefte aan leuke dingen, zoals samen genieten en plezier hebben. OLA wil hier graag aan bijdragen. OLA is onderdeel van ‘the Heartbrand’, het bekendste ijslogo ter wereld.

Ola

Unox

Unox associeer je met Hollands winterweer, snert, boerenkool met worst en oer-Hollandse tradities als schaatsen op natuurijs. Unox: het Hollandste merk van Nederland!

Unox

Becel Pro-activ

Becel pro-activ is ontwikkeld speciaal voor mensen die met een gezonde voeding en leefstijl hun (licht) verhoogd cholesterolgehalte willen verlagen

Becel Pro-activ

Bona

Bona is sinds jaar en dag de lekkerste margarine van Nederland. Het is goed smeerbaar en valt op door het gezellige kuipje. Lekker brood verdient Bona.

Bona

Breyers Delights

Breyers Delights maakt het onmogelijke mogelijk. Het ijs bevat minstens 30% minder calorieën** en suiker* dan vergelijkbaar schepijs, is hoog in proteïne en bovenal - heel erg lekker!

Breyers Delights

Conimex

Azië: een en al inspiratie. Het lekkerste Oosterse eten wordt bereid in piepkleine keukentjes. Waar families hun keukengeheimen delen van generatie op generatie. Hier vind je heerlijke recepten, authentieke producten en de beste ingrediënten. Hier is Conimex thuis en dat brengen we naar Nederland. Al sinds 1932.

Conimex

Croma

Croma is al sinds 1963 de eerste en enige margarine die is gespecialiseerd in het bereiden van het lekkerste stuk vlees. Vlees bak je het lekkerst in Croma.

Croma

Hertog

Met Hertog IJs maak je samen genieten extra bijzonder. Hertog IJs verrast continu met nieuwe smaken, combinaties en formaten. Hertog IJs is gemaakt met passie; en dat proef je!

Hertog
Terug naar top