Onze merken | Unilever Nederland

Onze merken

Elke dag gebruiken 2,5 miljard mensen een Unilever-product. Hier vindt u informatie over de producten die in Nederland op de markt zijn.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selection.

De vegetarische slager

Sinds december 2018 maakt De Vegetarische Slager uit van ons merkenportfolio. Jaap Korteweg, negende generatie boer en groot vleesliefhebber, werd vegetariër en richtte in 2010 De Vegetarische Slager op vanuit zijn eigen behoefte aan lekker vlees waar geen dieren voor nodig zijn. De producten van De Vegetarische Slager hebben een kleine ecologische footprint en zijn gemaakt op basis van GMO-vrije soja, lupine en groenten.

De vegetarische slager
Hellmann’s

De mayonaise van Hellmann’s is ’s werelds favoriet vanwege de onmiskenbare smaak en textuur. In de receptuur worden dan ook alleen de beste ingrediënten, zoals vrije-uitloopeieren en plantaardige oliën gebruikt. Daarom haal je met Hellmann’s het beste uit je maaltijd naar boven.

Hellmann’s
Knorr

Bij Knorr gaat het allemaal om de passie voor smaak: goede ingrediënten en de kennis van de Knorr Chefs om heerlijke Knorr-producten te maken.

Knorr
Lipton

Thee verfrist, ontspant, herstelt, verkwikt, verwarmt, verkoelt en hydrateert. Het hele lichaam profiteert ervan. Drink dus lekker, drink Lipton-thee.

Lipton
Pukka

Onze missie is om een mooiere wereld te creëren door de bijzondere kracht van biologische kruiden. We hopen jou te inspireren om bewuster te leven en meer van jezelf en de prachtige planeet waarop we leven te ontdekken.

Pukka
Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is een van 's werelds grootste foodservicebedrijven. Deze divisie heeft zich gespecialiseerd in producten en services voor de professionele keuken.

Unilever Food Solutions
Ben & Jerry’s

Ben & Jerry’s maakt al meer dan 35 jaar heerlijk ijs én is op een vooruitstrevende manier actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ben & Jerry’s
Calvé

Met de sauzen van Calvé is het iedere dag feest. En dan is er ook nog Calvé Pindakaas. Wie is daar niet groot mee geworden?

Calvé
Cup-a-Soup

Cup-a-Soup biedt de lekkerste soepen voor tussendoor. Voor thuis én op het werk.

Cup-a-Soup
Duryea

Duryea Maizena, hét keukengeheim om sauzen te binden en gebak telkens weer te laten lukken.

Duryea
OLA

Mensen hebben meer behoefte aan leuke dingen, zoals samen genieten en plezier hebben. OLA wil hier graag aan bijdragen. OLA is onderdeel van ‘the Heartbrand’, het bekendste ijslogo ter wereld.

OLA
Unox

Unox associeer je met Hollands winterweer, snert, boerenkool met worst en oer-Hollandse tradities als schaatsen op natuurijs. Unox: het Hollandste merk van Nederland!

Unox
Breyers Delights

Breyers Delights maakt het onmogelijke mogelijk. Het ijs bevat minstens 30% minder calorieën** en suiker* dan vergelijkbaar schepijs, is hoog in proteïne en bovenal - heel erg lekker!

Breyers Delights
Conimex

Azië: een en al inspiratie. Het lekkerste Oosterse eten wordt bereid in piepkleine keukentjes. Waar families hun keukengeheimen delen van generatie op generatie. Hier vind je heerlijke recepten, authentieke producten en de beste ingrediënten. Hier is Conimex thuis en dat brengen we naar Nederland. Al sinds 1932.

Conimex
Hertog

Met Hertog IJs maak je samen genieten extra bijzonder. Hertog IJs verrast continu met nieuwe smaken, combinaties en formaten. Hertog IJs is gemaakt met passie; en dat proef je!

Hertog
Pure Leaf

Een verfrissende ijsthee gemaakt met vers getrokken thee. Puur genieten.

Pure Leaf
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE