Doorgaan naar Inhoud

Unilever Nederland Verander locatie


Pukka

Pukka Tea Collection

Onze missie is om een mooiere wereld te creëren door de bijzondere kracht van biologische kruiden. We hopen jou te inspireren om bewuster te leven en meer van jezelf en de prachtige planeet waarop we leven te ontdekken.

Het verhaal van Pukka

In 2001 hebben Tim Westwell en Sebastian Pole Pukka opgericht vanuit één simpele gedachte: mensen verbinden door de kracht van biologisch en ethisch verantwoorde kruiden en inspireren om een bewuster leven te leiden. En dit alles op een manier die goed is voor mensen, planten en de planeet.

Sebastian, een ervaren kruidenexpert, wilde graag levens veranderen door mensen kennis te laten maken met de krachten van kruiden en Tim wilde zijn commerciële inzicht verbinden met zijn passie om de wereld te verbeteren.

Ze startten Pukka wat ‘authentiek’ betekent in Hindi. Met de principes van Ayurveda in het achterhoofd, geloofden Tim en Sebastian vanaf het begin dat als ze de beste kruiden gebruikten, op duurzame manier en biologische geteeld, ze positieve verandering konden brengen met de kracht van planten en de natuur. Pukka bereikt elke dag miljoenen mensen met een breed assortiment aan kruidenthee & supplementen die allemaal samengesteld zijn om welzijn te bevorderen.

De kracht van kruiden

Pukka is een blend van 100% biologisch geteelde en natuurlijke ingrediënten. Geïnspireerd door traditionele Ayurvedische wijsheid en geblend door onze kruidenexpert Sebastian Pole. Onze kruiden van de hoogste kwaliteit en hierdoor leveren de kruidencreaties de beste smaak en functionele voordelen op.

Business as a force for good

Pukka is eerlijk van het zaadje dat geplant wordt tot jouw kopje thee. Al onze blends zijn biologisch en Fair for Life gecertificeerd. Al onze verpakkingen zijn ethisch verantwoord en zo duurzaam mogelijk gemaakt. Daarnaast maken we gebruik van biologisch afbreekbare theezakjes en zijn de verpakkingen volledig recyclebaar en vrij van plastic.

We streven er in alles naar een positieve impact te hebben op mensen, planten en de planeet. Zo is Pukka is onderdeel van de B Corp beweging, een groep organisaties die zich inzetten om positieve verandering te brengen. Daarnaast geven wij 1% van al onze opbrengsten aan goede doelen voor het milieu via 1% for the Planet.

Neem contact op met Unilever over Pukka

Als u vragen of opmerkingen heeft over Pukka, gelieve onze contactpagina te bezoeken.