Doorgaan naar Inhoud

Unilever Nederland Verander locatie


Pure Leaf

Pure Leaf

Pure Leaf heeft heerlijke ijsthee en thee varianten.

Een verfrissende ijsthee gemaakt met vers getrokken thee. Puur genieten.

Pure Leaf thee

Pure Leaf thee brengt de kwaliteit en de expertise van theespeciaalzaken naar de supermarkt. Pure Leaf thee is 100% natuurlijk en verkrijgbaar in zeven varianten.

Net als wijn heeft thee verschillende karakteristieke smaken, afhankelijk van de plaats en de manier van telen. De herkomst van iedere Pure Leaf thee is op haar unieke manier gelinkt aan een smaak. Neem bijvoorbeeld Pure Leaf Chai thee; de combinatie van zwarte Ceylon-thee en thee uit Kenia komt perfect tot haar recht met de kruidige mix met kaneel, gember, kardemom, kruidnagel en roze peperkorrels.

De lange theeblaadjes van Pure Leaf worden op de orthodoxe manier verwerkt. Hierdoor is de thee subtiel en elegant van smaak en ziet de blend er mooi uit. Tijdens het zetten vouwen de theeblaadjes open, waardoor het delicate smaak karakter vrij komt.

De theeblaadjes van Pure Leaf spreken voor zich, daarom zit Pure Leaf in een transparante, doorzichtige verpakking. De piramidezakjes zorgen er vervolgens voor dat de natuurlijke melanges van pure thee met echte kruiden worden gewaarborgd. Dankzij de piramidevorm hebben de theeblaadjes meer ruimte om te bewegen en hun heerlijke aroma te laten vrijkomen. Je krijgt dezelfde thee ervaring als met losse thee, maar dan in een gebruiksvriendelijk zakje.

Pure Leaf is ervan overtuigd dat de lekkerste thee duurzaam is geteeld. Daarom is er een samenwerking met Rainforest Alliance en komt de thee van plantages die op een duurzame manier werken en is de thee 100% natuurlijk. Pure Leaf selecteert de beste blaadjes van de plantages van over de hele wereld, van Sri Lanka en Kenia tot China en Indonesië. Daarna wordt zo min mogelijk met de theeblaadjes gedaan, zodat de authentieke smaak kan schitteren. De delicate theebladeren worden met de hand geplukt en daarna gerold, gedroogd en vermengd. Proef, ruik en ervaar de passie van Pure Leaf.

Pure Leaf ijsthee

Pure Leaf is een heerlijke ijsthee getrokken van echte theeblaadjes, zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen. Hierdoor heeft Pure Leaf een natuurlijk pure smaak. Met maar 14kcal per 100ml is Pure Leaf licht zoet van smaak en past het in een verantwoorde voedingspatroon. Geniet van de verfrissende smaak van echte thee! IJskoud het lekkerst. Verkrijgbaar in de smaken Lemon, Mint en Peach.

Met zorg geselecteerd

De theeblaadjes die we voor Pure Leaf gebruiken, zijn met zorg geselecteerd om er heerlijke ijsthee mee te maken en de thee heeft het Rainforest Alliance Certified-keurmerk. Dit erkende keurmerk geeft aan dat de thee afkomstig is van plantages waar wordt gewerkt volgens duidelijk vastgestelde criteria gericht op een optimale bescherming van het milieu, goede arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden voor de theeplukkers, en een goede leefomgeving voor hun families.

Neem contact op met Unilever over Pure Leaf

Als u vragen of opmerkingen heeft over Pure Leaf, gelieve onze contactpagina te bezoeken.