Doorgaan naar Inhoud

Conimex

Conimex logo
Tafel met Conimex gerechten

Azië: een en al inspiratie. Het lekkerste Oosterse eten wordt bereid in piepkleine keukentjes. Waar families hun keukengeheimen delen van generatie op generatie. Hier vind je heerlijke recepten, authentieke producten en de beste ingrediënten. Hier is Conimex thuis en dat brengen we naar Nederland. Al sinds 1932.

Oosters genieten

Conimex zorgt er al sinds 1932 voor dat heerlijke Oosterse smaken in Nederland te koop zijn en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekend merk met een inspirerend assortiment wat bestaat uit meer dan honderd producten.

Veel van de grondstoffen worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit landen in het Verre Oosten zoals Indonesië, China en Thailand. In de jaren 40 bracht Conimex de rijsttafel naar Nederland. Met Conimex-producten maak je thuis in een paar stappen een voortreffelijk nasi- of bamigerecht met heerlijke oosterse smaken. Met lekkere smaakmakers als kroepoek, gebakken uitjes, atjar, ketjap, sambal, seroendeng en natuurlijk satésaus smaakt elke nasi- of bamimaaltijd weer anders.

Ook wokken doe je met producten van Conimex, zoals wokolie, woksaus, wok paste en woknoedels. Wokken is lekker, snel en het is ook nog eens een makkelijke manier om je dagelijkse hoeveelheid groente binnen te krijgen.

Curry zoals die in Azië smaakt

Het geheim van een echte curry zit ‘m in de curry paste. De perfecte curry paste is namelijk een nauwkeurig uitgebalanceerde combinatie van meer dan tien verschillende authentieke specerijen. Die precies zó lekker op elkaar zijn afgestemd dat geen enkele smaak overheerst. En precies dát proef je terug in de curry pastes van Conimex. Perfect van smaak, precies zoals ze ‘m in Azië graag eten.

Bezoek de website van Conimex voor tips en vele lekkere en makkelijke recepten!

Neem contact op met Unilever over Conimex

Als u vragen of opmerkingen heeft over Conimex, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven