Doorgaan naar Inhoud

Badedas

Badedas logo

Ontwaak met de heerlijke douchegel en badschuim varianten van Badedas en je bent klaar voor de dag, wat de dag je ook zal brengen.

“Zo in m’n sas met Badedas”

Sinds 1961 is Badedas één van de meest vertrouwde merken in de Nederlandse badkamers. In de jaren 90 zorgde Badedas met haar bekende reclames voor het luidkeels meezingen van de klassieker: “Zo in m’n sas met Badedas!”. De heerlijke vernieuwde douchegel en badschuim varianten laten oude tijden herleven. Met de douchegel en badschuim varianten van Badedas ben je klaar voor de dag, wat de dag je ook zal brengen.

Badedas heeft verschillende bad- en doucheproducten. Of je jezelf nu heerlijk wilt verfrissen of juist lekker wilt ontspannen, Badedas heeft precies het product waar je naar zoekt. Je kunt kiezen tussen Badedas Familie producten, Badedas Teen producten, Badedas Man producten, Verzorgende Badedas producten en natuurlijk de Badedas Classic badschuim, door veel mensen Badedas groen genoemd. Stap even uit je wereld - in je bad of douche - en geniet!

Badedas-haak

Ook de oude, vertrouwde Badedas-haak is er weer. Dit maakt de Badedas-douchegel perfect voor onderweg en makkelijk in het gebruik. Maak het jezelf gemakkelijk en hang je Badedas douchegel op aan de unieke Badedas-haak.

Neem contact op met Unilever over Badedas

Als u vragen of opmerkingen heeft over Badedas, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven