Onze merken | Unilever Nederland

Onze merken

Elke dag gebruiken 2,5 miljard mensen een Unilever-product. Hier vindt u informatie over de producten die in Nederland op de markt zijn.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selection.

Axe

AXE is een sterk merk met een breed assortiment aan aantrekkelijke geuren.

Axe
Cif

Iedereen weet dat vuil deel uitmaakt van het dagelijks leven. En jammer maar helaas: vuil verdwijnt nooit vanzelf. Het moet toch een keer grondig worden verwijderd.

Cif
De vegetarische slager

Sinds december 2018 maakt De Vegetarische Slager uit van ons merkenportfolio. Jaap Korteweg, negende generatie boer en groot vleesliefhebber, werd vegetariër en richtte in 2010 De Vegetarische Slager op vanuit zijn eigen behoefte aan lekker vlees waar geen dieren voor nodig zijn. De producten van De Vegetarische Slager hebben een kleine ecologische footprint en zijn gemaakt op basis van GMO-vrije soja, lupine en groenten.

De vegetarische slager
Dove

Wat is schoonheid? Die vraag is moeilijk te beantwoorden. Dove vindt dat schoonheid voorkomt in vele vormen en maten.

Dove
Dove Men+Care

Dove Men+Care hanteert een nieuwe definitie van kracht: een waarin verzorging centraal staat. Omdat Dove Men+Care gelooft dat verzorging een man sterker maakt. Echte kracht blijkt uit de manier waarop je zorgt voor mensen die belangrijk zijn - inclusief jezelf. Of je nu op zoek bent naar een deodorant die je de hele dag een fris en droog gevoel geeft of naar een douchegel om je huid te hydrateren, Dove Men+Care producten zijn ontworpen om je huid te beschermen en te verzorgen.

Dove Men+Care
Hellmann’s

De mayonaise van Hellmann’s is ’s werelds favoriet vanwege de onmiskenbare smaak en textuur. In de receptuur worden dan ook alleen de beste ingrediënten, zoals vrije-uitloopeieren en plantaardige oliën gebruikt. Daarom haal je met Hellmann’s het beste uit je maaltijd naar boven.

Hellmann’s
Knorr

Bij Knorr gaat het allemaal om de passie voor smaak: goede ingrediënten en de kennis van de Knorr Chefs om heerlijke Knorr-producten te maken.

Knorr
Lipton

Thee verfrist, ontspant, herstelt, verkwikt, verwarmt, verkoelt en hydrateert. Het hele lichaam profiteert ervan. Drink dus lekker, drink Lipton-thee.

Lipton
Omo

Omo is een van de oudste wasmiddelmerken van Nederland en daardoor een van de bekendste merken. Wie kent het deuntje “omo wast door en door schoon, niet duur!” niet?

Omo
Pukka

Onze missie is om een mooiere wereld te creëren door de bijzondere kracht van biologische kruiden. We hopen jou te inspireren om bewuster te leven en meer van jezelf en de prachtige planeet waarop we leven te ontdekken.

Pukka
Rexona

Transpireren doen we allemaal. Op sommige momenten is dat heel nuttig, maar vaak is het juist heel vervelend. Dan heb je behoefte aan een deodorant die je écht de juiste bescherming biedt.

Rexona
Seventh Generation

Seventh Generation wil een schone wereld achter laten voor de volgende generaties. Want je kunt geen gezond leven leiden op een zieke planeet.

Seventh Generation
Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is een van 's werelds grootste foodservicebedrijven. Deze divisie heeft zich gespecialiseerd in producten en services voor de professionele keuken.

Unilever Food Solutions
Vaseline

Het wereldberoemde Vaseline potje behoeft bijna geen uitleg. Iedereen heeft er wel één in huis. Het is de oorsprong van alle Vaseline-producten.

Vaseline
Badedas

Ontwaak met de heerlijke douchegel en badschuim varianten van Badedas en je bent klaar voor de dag, wat de dag je ook zal brengen.

Badedas
Ben & Jerry’s

Ben & Jerry’s maakt al meer dan 35 jaar heerlijk ijs én is op een vooruitstrevende manier actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ben & Jerry’s
Biotex

Er zijn van die vlekken die simpelweg niet weg te krijgen zijn. Al is je hoofdwasmiddel nog zo goed. Biotex is dan de oplossing.

Biotex
Calvé

Met de sauzen van Calvé is het iedere dag feest. En dan is er ook nog Calvé Pindakaas. Wie is daar niet groot mee geworden?

Calvé
Cup-a-Soup

Cup-a-Soup biedt de lekkerste soepen voor tussendoor. Voor thuis én op het werk.

Cup-a-Soup
Duryea

Duryea Maizena, hét keukengeheim om sauzen te binden en gebak telkens weer te laten lukken.

Duryea
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE