Duryea logo

Duryea

Duryea Maizena, hét keukengeheim om sauzen te binden en gebak telkens weer te laten lukken.

Duryea Maizena, hét keukengeheim van iedere kok

Duryea Maizena is uitstekend geschikt om alle sauzen te binden en om gebak telkens weer heerlijk luchtig te maken. Het is dan ook een van de kleine keukengeheimen die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Duryea Maizena bestaat al meer dan 150 jaar! Het merk werd in 1862 in de Verenigde Staten door de gebroeders Duryea voor het eerst op de markt gebracht. Duryea Maizena is nu wereldwijd bekend dankzij zijn kwaliteitsproducten; het is een echte partner in de keuken.

Duryea Maizena

Duryea Maizena Plus is het bekendste product in de productportfolio van Duryea. Het is bijzonder geschikt om desserts luchtiger te maken: gewoon de helft van de gewone bloem vervangen door Duryea Maizena.

Duryea alles-binder

Duryea alles-binder is een heel makkelijk te gebruiken bindmiddel: je kunt het onmiddellijk in de kokende vloeistof strooien.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE